Vedetele au dat startul vacanțelor de Paște. N-ai să crezi unde a fugit Andreea Esca!

Are un program extrem de încărcat, dar reușește din când în când să se desprindă de cotidian și să își încarce bateriile în cele mai frumoase locuri din lume.

Cea mai îndrăgită vedetă de la noi, emblema ProTV-ului, Andreea Esca (50 ani), a dat o fugă până în deșert, înainte de Paște, în Ras Al Khaimah, acolo unde s-a bucurat de peisajul feeric și de o ședință foto “vaporoasă”.

„Mi-am propus să vă arăt cum a fost  săptămâna mea de vacanță  în Ras Al Khaimah (o oră jumate de Dubai), prin câte o fotografie și un gând. Fotografiile sunt despre atât de multe lucruri… O stare, o privire, o emoție, o formă, o culoare,  o non culoare,  un moment, o amintire, un flirt, un mesaj. Fotografia este despre cel fotografiat și despre fotograf, în egală măsură. Fiecare vede în celălalt ceva anume. Vede ce vrea să vadă. Cum vrea să vadă. Astfel încât să poată transmite o stare, o privire, o emoție… Ia să vedem ce titlu i-am da acestei poze?”, a transmis Andreea Esca.

Vedeta Știrilor ProTV a stat la 3 hoteluri în Ras Al Khaimah, iar preferatul ei a fost cel din deșertul Al Wadi. Îmbrăcată în ținute lejere și colorate, Esca a purtat în vacanță rochii create de designeri români și s-a mândrit cu toate colaborările pe care le are cu brandurile românești pe care le promovează de fiecare dată.

Friptura de miel, preferata Andreei Esca de Paște

Atunci când spune Paște, Andreea Esca se gândește la:  Familie, tradiție, mâncare bună, ciocolată!”. Întrebată chiar de fiica ei, Alexia Eram, care este preparatul ei preferat cu ocazia acestor sărbători, Andreea Esca, i-a răspuns că nu se poate lipsi niciodată de friptura de miel cu cartofi rumeniți la cuptor. Vedeta ProTV a petrecut Paștele catolic și Floriile alături de familia ei frumoasă, soțul ei, Alexandre Eram (53 ani), părinții Andreei, dar și cei doi copii ai săi după care îndrăgita prezentatoare de știri este topită, Alexia și Aris Eram.

Face schimb de ținute cu fiica ei

Într-un interviu pentru Click!, Alexia Eram (22 ani), fiica Andreei Esca, ne-a mărturisit faptul că ea și mama ei mai fac schimb de ținute. Se pare că vedeta ProTV adoră să împrumute paltoanele de la fiica ei.

De la mama am luat pantofi, tricouri, am purtat și o rochie! Eu aș vrea să împrumut mai mult de la ea, că mai port o rochie, să zic, genul ei, dar ea de la mine mai împrumută paltoanele”, ne-a mărturisit acum o lună Alexia Eram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net