Veste neașteptată! Și-a dat demisia din PRO TV: «Ieri a fost ultima zi»

Ultima actualizare:

Bianca Chirilă a fost parte o lungă perioadă de timp din povestea Pro TV, iar venirea ei în trust, în urmă cu trei ani, a însemnat mult pentru echipa de știri. Jurnalista a lucrat la divizia web, însă prezenta online știrile publicate pe site. Ea a devenit un nume în echipa de pe Pache, însă a anunțat pe contul de Facebook că și-a dat demisia.

Bianca Chirilă a ales plecarea din Pro TV
Bianca Chirilă a ales plecarea din Pro TV

Bianca Chirilă a plecat din Pro TV

Nici bine nu s-a obișnuit lumea cu ea pe micul ecran, că Bianca Chirilă a ales să încheie experiența Pro TV. Din postarea făcută pe rețelele de socializare, jurnalista a explicat că cei trei ani petrecuți în trustul de pe Pache și-a îndeplinit un vis, anume să lucreze, dar și să fure meserie de la cei pe care până nu demult îi privea din postura de telespectatoare.

Iată că Andreea Esca, dar și alți moderatori de succes din Pro TV i-au făcut zilele mai frumoase jurnalistei. Cu siguranță și colegii de la web au reușit să-și lase amprenta asupra lucrurilor învățate. 

În anunțul în care spune că pleacă din Pro TV, Bianca Chirilă a ținut să menționeze că plecarea nu e deloc una ușoară, semn că îi va fi dor de echipa cu care a lucrat cot la cot în ultimii 3 ani.

„Așa arată un capitol frumos din viața mea, care s-a încheiat.Ieri a fost ultima mea zi la PRO TV, după aproape trei ani petrecuți aici. Nu pot să descriu cât de frumoasă a fost experiența și cât de mult am crescut ca om, dar și profesional aici.

A fost a doua casă pentru mine. Nu m-aș fi gândit vreodată că o să ajung să împart atât de multe lucruri și momente cu oamenii pe care îi vedeam la televizor când eram mică, dar și cu cei care se află în spatele a tot ceea ce vedem.

Rămân recunoscătoare pentru tot ce am trăit aici. Viața ne aduce și ne duce pe drumuri la care nici nu ne-am fi gândit!”, a scris Bianca Chirilă pe contul de Facebook.

image

Și ei au plecat din Pro TV

Anul acesta, mai multe persoane importante din trustul de pe Pache Protopopescu și-au dat demisia. Printre acestea se numără și Vitalie Cojocari, un reporter vechi în echipa știrilor, cu 16 ani de activitate. Jurnalistul a ales să plece la Euronews, un viitor post tv care va fi accesibil în România.

Monica Bârlădeanu a renunțat la colaborarea cu Pro TV-ul în favoarea rivalilor de la Antenă. Click! a anunțat în exclusivitate acest eveniment. Mai multe detalii despre plecarea actriței, ce face în Antenă și care sunt termenii agreați de contract puteți să citiți aici.

Tot la început de 2022 a plecat din Pro TV și Magda Pălimariu. Ce-i drept, în cazul prezentatoarei meteo nu s-a pus problema de altă colaborare, ci a plecat în Norvegia, unde soțul ei deja locuia și făcea naveta. De aici aflați și cine a înlocuit-o la Pro. Un indiciu, o fostă prezentatoare de la Aleph News.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net