Victor Rebengiuc și-a anunțat moartea. Mesaj tulburător după decesul lui Mitică Popescu: „O să vină și rândul meu”

Ultima actualizare:

Victor Rebengiuc a transmis un mesaj tulburător după moartea lui Mitică Popescu. „O să vină și rândul meu”, a mărturisit actorul. Ce l-a făcut pe marele artist să afirme că se apropie sfârșitul?

Victor Rebengiuc, mesaj tulburător după decesul lui Mitică Popescu
Victor Rebengiuc, mesaj tulburător după decesul lui Mitică Popescu

Victor Rebengiuc are vârsta de 89 de ani. Peste doar o lună, pe 10 februarie, maestrul va atinge pragul de 90 de ani. Decesul lui Mitică Popescu l-a marcat enorm pe celebrul actor.

Cei doi se cunoașteau foarte bine, după ce au jucat împreună în filmul Moromeții, unde au avut câteva scene memorabile. Chiar dacă nu au păstrat legătura, decesul lui Mitică Popescu l-a emoționat pe Victor Rebengiuc, care a făcut o declarație cutremurătoare după moartea fostului său coleg de platou.

Victor Rebengiuc, mesaj tulburător după moartea lui Mitică Popescu

Pe 3 ianuarie, Mitică Popesc s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani. După această tragedie, Victor Rebengiuc susține că a rămas singurul din generația lui care mai trăiește și că, în curând, va veni și rândul său.

„Și eu am primit vestea tristă. A jucat împreună. Am avut două scene în Moromeții. Nu am fost prieteni, nu am fost apropiați, am fost colegi.

Nu am păstrat legătura, dar am apreciat talentul său. Era un actor talentat, avea farmec. Avea haz de foarte multe ori și îmi plăcea de el ca actor.

În curând, o să vină și rândul meu. Din generația mea nu a mai rămas nimeni. Eu sunt ultimul. Și așa c-o aștept…”, a declarat pentru viva.ro actorul Victor Rebengiuc.

Cum se menține Victor Rebegiuc la aproape 90 de ani?

Victor Rebengiuc continuă să ne încânte. Actorul a explicat recent că echilibrul l-a ajutat să se mențină până acum. Tototdată, artistul a povestit cum s-a lăsat de fumat în urmă cu o jumătate de secol.

„Nu există o rețetă. Am fost un om echilibrat, în viața de toate zilele. N-am băut, am fumat mult timp, dar apoi m-am lăsat când nu mai era de folos. Am fumat 20 și ceva de ani… De la 15-16 ani până pe la 40”, a explicat Victor Rebengiuc, într-un interviu special de Sărbători, la postul Digi24.

„M-am lăsat pentru că fumam 2-3 pachete pe zi și aveam „pisici pe corzi„, cum numim noi actorii, trebuia să-mi dreg vocea. Erau depuneri pe corzi, respiram greu și oboseam foarte repede.

Mi-am zis: „Ce vreau să fiu, actor sau fumător?'. Și am stins ultima țigară, apoi nu m-a mai interesat niciodată. Am mai fumat doar în „Moromeții', nu avem cum desființa fumatul, ținea de viața celor de acolo”, a mai precizat actorul în emisiunea lui Lucian Mândruță.

Mitică Popescu a murit la 86 de ani

Pe 3 ianuarie 2023, Actorul Mitică Popescu, în vârstă de 86 de ani, a încetat din viaţă, conform reprezentanților Spitalului Elias din Capitală.

Pe lângă rolurile din teatru și film, marele actor a susținut momente memorabile în emisiunea „Dʼale lu' Mitică“. Timp de 23 de ani, Mitică Popescu a fost prezentatorul producției de pe TVR 2.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net