Vlăduța Lupău a născut al doilea băiețel. Adi Rus:„Sunt cel mai fericit!” Prima imagine cu bebelușul

Ultima actualizare:

Vlăduța Lupău și fotbalistul Adi Rus sunt în culmea fericirii! Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară. Cântăreața a născut, luni 8 iulie, un băiețel sănătos tun. Soțul ei, Adi Rus, a dat marea veste pe rețelele de socializare, unde a postat primele poze cu bebelușul. 

Vlăduța Lupău (33 de ani) anunța, zilele trecute, pe rețelele de socializare că așteaptă cu nerăbdare să-și strângă cel de-l doilea fiu la piept.

Adrian Rus: „Sunt cel mai bogat om de pământ!”

Clipa cea mare a sosit chiar astăzi, luni 8 iulie, când artista a născut un băiețel sănătos tun, cel de-al doilea copil al ei și al fotbalistului Adrian Rus.

Proaspăt tătic, fotbalistul a fost cel care a dat vestea pe rețelele de socializare, unde a postat și primele imagini emoționante cu noul membru al familiei. 

Alături de bebeluș a fost și fratele lui mai mare, Iair, care a mers la maternitate alături de tatăl lui să facă și el cunoștință cu bebelușul. 

„Sunt cel mai bogat om de pământ! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit. 

De azi, dragostea nu se împarte, ci se înmulțește. Isaia, Iair, Vlăduța Lupău, vă iubesc câte zile o să am!”, a scris Adi Rus, pe Instagram, în descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram.

Vlăduța Lupău a ales numele bebelușului  din Biblie 

Vlăduța Lupău și Adrian Rus au ales un nume special pentru ce-al de-al doilea băiețel al lor. Micuțul se numește Isaia, iar solista declara de altfel înainte de a naște că s-a inspirat din Biblie.

„Ne-am gândit. Și este un nume din Biblie, să vedem cine o să își dea seama cum o să îl cheme. 

Doamne ajută să vină sănătos pe lume și atunci o să afle toată lumea cum îl va chema. Mai sunt cu numele ăsta, dar e foarte rar”, spunea Vlăduța Lupău, în cadrul unei emisiuni TV.

Vlăduța Lupău: „Bine ai venit pe lumea asta, minune!”

La scurt timp după naștere, solista a postat și ea imagini emoționante în care-și strânge băiețelul la piept, însoțite de un mesaj la fel de emoționant. 

„ISAIA! Bine ai venit pe lumea asta, minune! Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt ai venit să o înmulțești toată iubirea care deja era în casa noastră. 

Să știi că te așteaptă o lume minunată, minunată dacă tu vei fi bun cu ea… pentru că Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte. O să aibă mama grijă, să înțelegi că totul e cu voia Lui. 

Până una alta, vom merge acasă, unde, o altă dragoste mare, să știi că îți va fi mereu alături la bine și la rău toată viața, la fel ca mine și ca tatăl tău… cine?! Fratele tău minunat, IAIR, care îți zic sincer te așteaptă să vă jucați cu mașinile și să-i duci avionul acela mare cu motor, elice și <<aripe>>, cum îți tot zicea. 

Îmi doresc și am să mă rog mereu să ai o viață ușoară și binecuvântă, dar știu că nu te vor ocoli nici lacrimile, nici necazurile, iar atunci îți promit că eu voi vi mereu lângă tine și te voi învăța să te ROGI și să LUPȚI  pentru bine și toate visurile tale. 

Acum când te-ai născut, știu că eu sunt lumea ta și atât! Dar știu că va veni și ziua-n care, cu orice îmbrățișare va fi un strop de îndepărtare. Nu-i nimic, până atunci, de treci prin RAI de treci prin IAD te voi ocroti, te voi iubi cu același drag. 

Și închei prin a-ți zice, la fel ca fratelui tău, și anume că: îți fac cunoștință cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima TE IUBESC! Semnat, MAMA TA”, a scris proaspăta mămică, pe contul de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emmanuel macron platformax jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net