Xonia, fără ocolișuri despre probemele de sănătate! «Aveam nevoie de o perioadă în care...»

Ultima actualizare:

Xonia este fără doar și poate una dintre artistele apreciate din România. Cântăreața a avut un parcurs artistic frumos în țară și a fost îndrăgită de public imediat cum a intrat în atenția acestuia.

Xonia, o artistă apreciată
Xonia, o artistă apreciată

Scena, fanii, muzică, înseamnă pentru artistă totul și, de-a lungul timpului, Xonia a făcut sacrificii pentru a fi în fața reflectoarelor și a camerelor de luat vederi. Dar oare toate alegerile au fost potrivite? Au fost decizii care au afectat-o pe parcurs? Click! A dorit să afle de la artistă dacă regretă vreo decizie luată și dacă stilul de viață i-a afectat sănătatea.

Vedeta nu a ezitat să răspundă întrebărilor reporterilor, astfel că am aflat regretele sale, dar și din partea cui a primit sprijin în perioadele dificile.

Faptul că ai avut probleme de sănătate ți-a afectat stilul de viață? Te-au împiedicat să trăiești așa cum îți dorești?  Să faci anumite activități?

Am fost foarte norocoasă că nu am putut să avem activitate din cauza Covid și a restricțiilor, pentru că am putut să mă concentrez asupra sănătății mele. Sincer, aveam nevoie de o perioadă în care să nu fie prea mult stres și pentru mine a fost momentul potrivit. Da, mi-a lipsit să nu pot să fac anumite lucruri, dar nu eram nici în forma maximă să fac asta.

Citește și: Motivul pentru care Xonia este singură. Cu această mică problemă se confruntă toate femeile după o vârstă

Consideri că ți-ai neglijat sănătatea în vreun fel?

Nu, am avut o viață echilibrată, dar așa a fost să fie și atâta timp cât am reușit să trec peste ceea ce eu consider că a fost cel mai greu moment al vieții mele și sunt aici, astăzi, am credință și merg înainte.

Cum te simți acum?

Acum mă simt mult mai bine. Este ceva extraordinar pentru mine.

Xonia a dezvăluit că viața sa s-a schimbat în momentul în care a fost diagnosticată cu o boală autoimună. Artista a declarat că a preferat să se închidă în sine și să nu vorbească despre asta, fapt ce a afectat-o foarte tare.

Xonia, o persoană pozitivă

În urmă cu câțiva ani, cântăreața a șocat cu aparițiile sale publice. Xonia a apărut cu fața umflată, iar gurile rele au spus că reacția este din cauza intervențiilor estetice. A fost, însă, vina bolii autoimune de care aceasta suferea și pentru care lua, deja, tratament.

Xonia a recunoscut că acea perioadă i-a dat bătăi de cap, inclusiv în junglă, când a participat la Surivor. Chiar dacă artista nu a stat foarte mult în show-ul difuzat pe PRO TV, s-a adaptat cu greu mediului umed și climei, acestea provocându-i alergii puternice.

Cântăreața a ținut mereu să precizeze că ea este o persoană pozitivă căreia nu-i place să facă pe victima și nici să provoace milă. Xonia și-a văzut de cariera sa, chiar și în acele clipe dificile, iar acum lucrurile par să intre pe făgasul normal.

Citește și: Xonia o atacă pe Elena Chiriac, după eliminarea de la Survivor România: «A avut ceva cu mine. Se vedea pe fața ei»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net