Zannidache uimește! „Încă o iubesc pe Ana Porgras!”

Ultima actualizare:

Mai sunt doar două zile și începe razboiul între Faimoși și Războnici la „Survivor România”. Concurenții au ajuns cu bine în Republica Dominicană, unde deja a început competițita. Zanni, ultimul câștigător „Survivor România” a dat cărțile pe față în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Zannidache este câștigătorul ultimei ediții de la Survivor România Sursa: Instagram
Zannidache este câștigătorul ultimei ediții de la Survivor România Sursa: Instagram

Zannidache a fost invitat la rubrica „Spui tot și-ți ia gura foc” din emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, unde a făcut dezvăluiri despre ultima ediție a „Survivor România”, pe care a și câștigat-o.

Zannidache a fost cât se poate de sincer și a răspuns la toate întrebările. Printre vedetele care i-au făcut avansuri după ce a devenit celebru, Zanni a amintit-o pe Alexandra Stan.

Mi-am încercat-o cu Alexandra Stan, m-am certat cu ea. Având în vedere că ea nu mai este măritată acum, o să spun că eu cu ea am avut o relație foarte specială în <Survivor> până să vină Ana. Am avut o conexiune, ne-am declarat niște chestii. Nu ne-am pupat, doar declarații. Mi-a spus că a avut crush cu mine. La mine e ușor să-mi placă de o femeie, dar e mai greu să o combin”, a declarat Zannidache.

Fostul câștigător de la Survivor a dezvăluit că încă mai nutrește sentimente pentru Ana Porgras.

Nici cu Ana Porgras nu vroiam o relație, dar m-am îndrăgostit de ea. Încă am sentimente pentru ea, îmi place de ea. Țin la ea, e iubire, dar iubirea e de mai multe feluri. Cu ea am avut o relație puternică. Doar o dată am mai căutat-o, când i-am invitat pe Faimoși la mine acasă. Ea avea o relație atunci și nu a venit. Au mai fost niște fete de pe la Puterea dragostei, mie și rușine să spun că au fost mai multe care s-au dat la mine”, a mai spus cântărețul.

Zannidache are însă mai multe vedete feminine pe care le-ar cere de soție din show-biz: Inna, Lora, Cristina Ich și Alina Ceușean.

„Jador m-a dezamăgit. E limitat!”

Zannidache a pus tunurile pe Jador și pe Elena Marin, față de care are resentimente și acum.

Jador m-a dezamăgit prin prisma emisiunii Survivor. M-a dezamăgit cum am fost tratat de el, de felul cum trata el oamenii din jurul lui. Are o gnoranță cât casa, e limitat și gălăgios. Din prima i-am pus eticheta.elena e ce ami antipatică. Eu aș face dragsote cu mine cănd mă uit la reluările de la Survivor!”, a mai spus Zanni.

Zannidache va comenta în mediul on-line competiția de la Pro TV. Fostul câștigător de la Survivor le-a dat și câteva sfaturi concurenților.

Trebuie să te aștepți la orice, pentru că îți poți lua capace mari de la viață acolo. Acum lor le e frică să-și asume cu ce intenții au intrat în competiție. Toți au intrat cu o mască pe față că sunt cu echipa, când ei își doresc să câștige. Nu ai nevoie de echipă. S-ar putea să nu ai echipă, toți din echipă ar putea fi niște cărămizi!”, a spus Zanni.

Andreea Tonciu este în echipa Faimoșilor la "Survivor România" 2022 Sursa: Instagram
Andreea Tonciu este în echipa Faimoșilor la "Survivor România" 2022 Sursa: Instagram

Andreea Tonciu „În șapte ani, am stat doar o noapte despărțită de soțul meu!”

„Survivor România” începe în forță dumincă, 16 ianuarie, la PRO TV. Competiția se anunță acerbă. "Faimoșii" și „Războincii” au ajuns deja în Republica Dominicană și au dat deja startul filmărilor. La plecare, însă, au aruncat unii cu săgeți, în timp ce alții au vărsat lacrimi amare de dragul celor pe care i-au lăsat acasă. Iată ce declarații au făcut „Faimoșii”, pentru emisiunea „La Măruță”, la plecarea în jungla din Republica Dominicană.

Elena Chiriac: ”Eu nu am emoții. Acolo la fața locului e posibil să mă apuce furnicăturile. Nu mi-e frică de nimic, ne bucurăm de natură, ne conectăm cu ea”

Robert Niță: „Am emoții intense. Cine spune că e pregătit pentru experiența asta cred că minte puțin. Nu poți fi pregătit pentru ceva ce nu știi. Te gândetși ce te așteaptă acolo: suferința, foamea, grijile! Eu nu sunt deloc pregătit”

Andreea Tonciu: „E prima data când o las pe Rebeca singură. Eu cu soțul meu am stat despărțiță decât o noapte în șapte ani!”

Roxana Ciuhulescu: „Mi-e teamă de dorul copiilor, de dorul familiei. De asta mie cel mai teamă. Nu mi-e teamă însă de foame sau de animale.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net