Ziua Copiilor, în versiunea VIP! De 1 iunie, vedetele au bifat condica în parcuri și la petreceri mondene

Ultima actualizare:

Mare bucurie pentru vedetele noastre și pentru odraslele lor. Ieri, de Ziua Copilului, aceștia au profitat de vremea frumoasă și s-au prezentat la evenimente dedicate celor mici. Baloane, dulciuri, muzică bună și distracție. Acestea au fost ingredientele principale ale petrecerilor.

Dan Cruceru, de Ziua Copilului cu fiica sa
Dan Cruceru, de Ziua Copilului cu fiica sa

Fetiţa Ianei Novac, model la nici 9 ani

Soprana Iana Novac și soțul ei, Octavian Dobrotă, tenor la Distinto, au ieșit cu copiii la plimbare. Erika, fetiță lor mai mare, care împlinește 9 ani peste 3 săptămâni, a defilat într-o prezentare de modă pentru copii. Ea și frățiorul ei de aproape 3 ani au primit multe cadouri de la părinții lor. “Copiii au primit porți de fotbal, coș de baschet, hăinuțe, am luat arcuri pentru trambulină”, ne a mărturisit soțul Ianei Novac, Octavian Dobrotă de la Distinto, în timp ce Iana a cântat, iar Erika a defilat pentru creatoarea de modă Svetlana Karahan. 

Nu rata și: Cristina Almășan este însărcinată! A făcut anunțul de Ziua Copilului

Cristina Spătar, cu Aida şi Albert la mall

La aceeaşi prezentare de modă, a fost şi Cristina Spătar împreună cu micuții ei. Dar nu au stat prea mult la eveniment, pentru că aveau de făcut cumpărături pentru 1 Iunie. Doar era Ziua Copilului, iar Albert şi Aida aveau o listă lungă de cadouri. Cristina Spătar este foarte implicată în creșterea celor doi copii care au rămas în grija sa după divorțul de fostul soț, afaceristul Alin Ionescu. „Sunt și mamă, și tată. Încerc, mă străduiesc să fac față. Fac drumuri în fiecare zi, merg și îi duc, îi aduc de la școală, le gătesc, le pun masa, strângem masa. De multe ori mai clachez, mai cedez, îi mai las așa, dar mereu o luăm de la capăt”, spunea artista.

Trebuie să citești și: Andreea Bănică a primit un bolid de lux de la soțul ei, de 1 iunie. Cât a costat fabulosul cadou

Dan Cruceru, un tătic mândru!

Dan Cruceru este un adevărat Taticool și mândru nevoie-mare de fetița lui cea mare, Sophia, care a terminat ieri clasa a IV-a, ea fiind elevă a ciclului primar la Liceul Româno-Finlandez. La 10 ani, Sophia-Maria își uimește părinții cu calitățile pe care le are și cu răbdarea cu care îi construiește lego-urile frățiorului său mai mic, de doar 3 ani, Dan Cristian. Părinții Sophiei, Dan Cruceru și Cristina Pocora au fost fericiți că la aproape 11 ani fetița încă își mai dorește plușuri de 1 Iunie, așa că a primit o jucărie de pluș cu ocazia Zilei Copilului, în timp de frățiorul său mai mic, Dan Cristian, fiind pasionat de mașini, și-a mărit colecția cu încă un frumos autoturism.

Adina Postelnicu, topită după fetița ei

Adina Postelnicu din trupa Heaven nu mai poate de dragul fetiței ei, micuța Zaynab, care este rodul iubirii cu artistul Glance. Superbă copilă, care arată ca o păpușică, este creață și talentată și pare să calce pe urmele mamei sale, pentru că adoră să cânte toată ziua la microfon. „La mulți ani, Minunea Mea! La mulți ani, tuturor copiilor, chiar și celor mari!”, a fost mesajul publicat de cântăreață pe conturile ei de pe rețelele de socializare.

Ce cadouri le-a făcut Cove băieților

Şi Cove este un tată-model. Prezentatorul tv s-a pregătit din timp pentru Ziua Copilului și le-a făcut pe plac băieților săi, Bogdan (13 ani) și Răzvănel (6 ani). În timp ce juniorul familiei își dorește încă jocuri cu super eroi, cel mare are deja alte preferințe. „E complicat cu cei mici!Normal că le-am luat cadouri de 1 Iunie! Răzvan a vrut un joc cu niște eroi, el și l-a ales, iar Bogdan merge la un concert, la Polivalentă, cu niște colegi de-ai lui”, a mărturisit Cove.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net