Familia Videanu: el e liber, Mioriţa face cărare la DNA

Ultima actualizare:

    Fostul ministru a ieşit din arest sub control judiciar, soţia a fost luată la întrebări de procurori
Fostul ministru a ieşit din arest sub control judiciar, soţia a fost luată la întrebări de procurori

Unul vine, altul pleacă. I-a venit rândul Mioriţei Videanu să vină la DNA pentru a da declaraţii. Ea a sosit la ora 11.00, iar soţul ei a fost la Poliţie la ora 10.30. Numele Mioriţei Videanu apare în dosarul în care Adriean este cercetat penal pentru complicitate la abuz în serviciu.

Soţii Videanu dau cu ”subsemnatul” zilele acestea la Poliţie şi în faţa procurorilor anticorupţie. Mioriţa Videanu a fost audiată vineri, 6 februarie, în jurul orei 11.00, la DNA în calitate de martor în dosarul în care este cercetat soţul ei. A refuzat să facă vreun comentariu. Numele ei apare în dosarul în care Adriean Videanu este cercetat penal de DNA pentru complicitate la abuz în serviciu, informează Mediafax.

Fostul ministru al economiei Adriean Videanu a ajuns la Secţia 12 Poliţie în jurul orei 10.30, la doar câteva ore după ce a fost eliberat din arestul Poliţiei Capitalei. Magistraţii au decis cercetarea lui sub control judiciar, în dosarul despăgubirii ilegale de la ANRP, în care este acuzat alături de Alina Bica, de Dorin şi Alin Cocoş.

Videanu a stabilit cu poliţiştii supraveghetori zilele în care se va prezenta la Poliţie, dar nu a vrut să spună la ce concluzii au ajuns poliţiştii. A fost întrebat fiind dacă ştie de ce a fost chemată soţia lui la DNA. Videanu a răspuns: ”Este audiată în calitate de martor”, dar a refuzat să facă şi alte declaraţii.

Avere de 50 de milioane de euro

Fostul primar al Capitalei şi ministru al economiei, Adriean Videanu, are o avere estimată la 48 -50 milioane de euro. Din 2005, el locuieşte pe un domeniu uriaş, de 5.400 mp, pe care se află o vilă gigantică, cu două etaje şi o suprafaţă de 1.400 mp. Preţul construcţiei a fost estimat de specialişti la 4,5 milioane euro. Căsoiul are scări maiestuoase la intrare, din marmură şi granit, piscină interioară, sală de sport, cramă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
avion boeing 737 max
image
image
image
image
image
image
seceta dolj1 jpg
ips teodosie elena lasconi alina gorghiu jpg
image png
pensie jpg
ficat jpg
5cfd36c6c65034114c08d2872a43052d jpg
Tabula Regia Tg  Mures jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net