Vacanțele în Grecia, un real pericol! Toți românii trebuie să știe asta, dacă nu vor să rămână fără bani

Românii care își plănuiau concediul acestei veri în Grecia au început deja să își regândească alegerea destinației de vacanță. De vină sunt jafurile din ultima perioadă, când mai mulți români au rămas fără bunuri valoroase. 

Deschiderea forțată a unei mașini / foto: Pixabay
Deschiderea forțată a unei mașini / foto: Pixabay

Recent, zeci de români au devenit victimele hoților din Grecia. O familie de români din Halkidiki i-a fost furată mașina chiar din parcarea hotelului. Hoții s-au ajutat de  un dispozitiv care bruiază semnalul de la telecomanda maşinii. Portierele rămân descuiate, iar furtul devine floare la ureche pentru ei. 

Hoții au dat buzna în pensiunea în care erau cazați românii 

Conform imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere, hoții au dat buzna în pensiunea în care dormeau românii și au furat cheia mașinii. Dimineața a fost momentul în care aceștia și-au dat seama că le-a dispărut nu doar mașina, ci și actele și o sumă frumușică de bani. 

De asemenea, unor alți turiști români, tot pe aceeași peninsulă, le-a fost furată o sumă frumoasă de bani. Aflați în concediu, în timp ce se relaxau pe plajă, hoții le-au umblat în portbagajul mașinii. 

Mie mi-a luat 500 de euro şi vreo 900 de lei. M-am uitat pe cameră şi l-am văzut când a plecat de lângă maşina mea, avea ceva în buzunar şi a blocat!”, a povestit unul dintre păgubiți, pentru observatornews.ro.

De asemenea, după ce au vizionat camerele de fimat montate în interiorul mașinii, s-a putut observa momentul în care hoțiul a deschis portbagajul autoturismului și căuta obiecte de valoare și bani. Din păcate, individul a avut norocul să găsească un portofel cu bani, apoi a închis portbagajul și a plecat în căutarea de noi victime. 

„Poliţia a zis că timp de 6 ani acţionează! Mai mult ca sigur sunt din Salonic băieţii! E o persoană, cred că are 50 de ani, prosop, gentuţa dedesubt şi softul, chipul, cheia, nu ştiu ce e! A deschis maşina ca şi cum ar fi maşina lui”, a povestit o altă victimă, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
control dsvsa jpg
pisică  foto   Shutterstock jpg
land rover legat copac londra jpg
Vladimir Putin in 22 feb 2024 Foto Profimedia jpeg
ariel catelusa sirena profimedia jpg
PHOTO 2024 06 28 11 29 23 jpg
3 suplimente care te pot ajuta s╟ faci fata cu succes sezonului rece! jpg
copil elev scoala obosit teme extenuat 12 14 2008 7 10 55 pm jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net