Şocant! Mâncată de câini în staţia de autobuz

Ultima actualizare:
maria
maria

O femeie de 52 de ani din Statele Unite a fost băgată în spital, după ce a fost muşcată de o haită de 15 câini în timp ce aştepta autobuzul.

Maria Arcos din Houston se luptă pentru viaţa ei după ce a suferit un atac de cord, cauzat de muşcăturile unor câini. Femeia se îndrepta spre staţia de autobuz pentru a merge la serviciu, când a fost atacată de o haită de 15 câini.

Animalele au atacat-o într-un pasaj subteran, trântind-o la pământ şi muşcând-o de mâini şi de picioare. Maria a fost grav rănită şi se află într-o stare critică.

"Câinii au muşcat-o până la os. Au muşcat-o de mâini , de picioare, chiar şi de gât. E plină de răni." a declarat fiul ei vitreg. În timpul atacului, hainele i-au fost smulse şi e acoperită de răni pe circa 60% din suprafaţa corpului.

Deşi era încă conştientă la venirea ambulanţei, stresul cauzat de atacul câinilor i-a cauzat un atac de cord. Femeia se află acum spitalizată şi se zbate pe viaţă şi pe moarte pentru a supravieţui.

Maria Arcos, femeia atacată


    maria
maria

"Nu s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva în oraşul nostru. De obicei vezi unul sau doi câini atacând, dar un atac de felul acesta este foarte rar" a declarat directorul serviciului de control al animalelor din Houston.

Autorităţile au luat deja măsuri pentru prinderea animalelor. Hingherii au prins deja o parte din câini şi i-au închis, în timp ce alţii hoinăresc încă pe străzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
Liviu Rebreanu
sat rachis ziarulunirea png
singapore cazino infarct jpg
topor vechi fb jpg
eila adams topless new york profimedia jpg
Odihnă, flori, somn jpg
albert einstein foto profimedia
pablo picasso si olga captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net