Cele mai tari faze comice la nunţi

Ultima actualizare:

Nunţile sunt de obicei prilej de sărbătoare dar când nuntaşii depăşesc pragul de desiguranţă la consumul de alcool se nasc cele mai tari faze comice la nunţi.

Nunţile româneşti au farmecul lor în special în în zonele rurale unde tradiţiile s-au păstrat nealterate, dar mai ales înoraşele cosmopolite unde obiciurile s-au amestecat şi fiecare zonă a ţării îşi aduce mai mult sau mai puţin contribuţia. De aceea uneori obiceiurile dintr-o zonă a ţăii pot părea hilare românilor din zone cu alte obiceiuri.

Fie că e românească sau nu, petrecerea de nuntă e cât se poate de evident un minunat prilej de chef şi de veselie. Bei un pahar care cere şi pe al doilea şi uşor, uşor se depăşeşte măsura.

Unii nuntaşi dansează până rup podeaua alţii se dau în spectacol şi astfel nu este petrecere care să nu aibă cele mai tari faze comice la nunţi.

Fie că e vorba de o mireasă sau un mire mai împiedicat, fie că este vorba de un un unchi sau un văr cu chef mai mare decât îl ţin puterile sau chiar un socru mic care profită de ultima şansă de aşi pedepsi ginerele care a îndrăznit să-I “fure” fiica totdeauna cele mai tari face comice de la nunţi ne fac să râdem cu gura până la urechi chiar dacă nu-i coaştem pe nuntaşi.

În plus, printre cele mai tari face comice de la nunţile de la noi mai sunt şi momemntele cânt câte o babă chiuitoare se deslănţuie şi începe a chiui cum nimeni nu s-a gândit că se poate chiui.

Cele mai tari face comice de la nunţile de peste mări şi ţări

Nici nuntaşi din străinătate nu sunt diferiţi de nuntaşii de pe tărâmurile noastre şi ei se fac de răs, poate cu mai mult curaj decât pe la noi. Dintre cele mai tari face comice de la nunţi întâmplate pe la ei se remarcă domnişoarele de onoare care dau lupte pe “viaţă şi pe moarte” pentru buchetul miresei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Odihnă, flori, somn jpg
albert einstein foto profimedia
pablo picasso si olga captura video jpg
pilot pixabay jpg
Louis Vuitton jpg
coriandru bun jpg
Plajă din Mamaia foto OPMCTA jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net