Bătaie generală între zeci de adolescenți români și ucraineni, pe o plajă din Mamaia. VIDEO

O bătaie între adolescenți români și ucraineni a avut loc pe o plajă din Mamaia, în toiul nopții. Mai mulți tineri din două tabere distincte, una formată din ucraineni și cealaltă din români, s-au încăierat violent în jurul orelor 4-5 dimineața.

Bătaia a avut loc pe plaja din Mamaia / foto: OPMCTA
Bătaia a avut loc pe plaja din Mamaia / foto: OPMCTA

După o noapte de petrecere, posibil alimentată de consumul de alcool, deși acesta este interzis minorilor, conflictul a escaladat rapid.

O tânără, aflată în mijlocul acțiunii, a filmat întreaga scenă, distribuind în același timp sfaturi de „bătaie”. Din relatările acesteia, reiese că unul dintre combatanți a suferit o rană serioasă la cap, scrie ReplicaOnline. 

Originea conflictului rămâne neclară, dar se știe că cel puțin 20 de adolescenți, atât români cât și ucraineni, au fost implicați în altercație.

Bătaia s-a desfășurat printre șezlonguri, tinerii arătându-și abilitățile de luptător. Tânăra care filma nu s-a limitat doar la înregistrarea evenimentului, ci i-a încurajat pe participanți continue lupta.

Adolescenții s-au bătut câteva minute bune

Confruntarea a durat câteva minute bune, având ca rezultat rănirea gravă a unui tânăr, care a sfârșit cu capul spart. Se pare că tabăra victorioasă a continuat să petreacă până la răsăritul soarelui, profitând de vacanța de vară și lipsa obligațiilor școlare.

Reacția autorităților nu a întârziat să apară. Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, prin Compartimentul de Relații Publice, a comunicat următoarele:

„La data de 25 iunie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 1 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburare a ordinii și liniștii publice. Cercetările continuă în vederea identificării persoanelor implicate și luării măsurilor legale ce se impun.”

Imaginile apărute în spațiul public au atras atenția polițiștilor, care au demarat imediat investigațiile necesare pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a-i identifica pe toți cei implicați.

Autoritățile sunt hotărâte să ia măsuri legale ferme împotriva celor care au tulburat liniștea publică și s-au implicat în violențele de pe plajă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net