Bătaie ca-n filme la o nuntă în Brașov din cauza unei femei. Trei bărbați i-au bătut măr pe alți trei

Ultima actualizare:

Incident violent la o nuntă în județul Brașov. Petrecerea care avea loc în localitatea Mândra s-a oprit brusc când trei bărbați s-au năpustit peste trei nuntași și i-au bătut crunt. Primii au venit înarmați până în dinți, iar motivul a fost o răzbunare pentru o femeie. Cei trei agresori sunt acum acuzați de tentativă de omor.

Agresorii au venit înarmați cu bâte, cuțit, pistol, spray lacrimogen

Bătaie la o nuntă în localitatea Mândra din Brașov
Bătaie la o nuntă în localitatea Mândra din Brașov

Trei bărbaţi, care, la o nuntă în comuna Mândra, au luat la bătaie alte trei persoane, rănind-o grav pe una dintre acestea, au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi, fiind cercetaţi pentru tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a precizat, miercuri, într-un comunicat de presă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Conform procurorilor, cei trei s-au dus la petrecere înarmaţi "cu obiecte cu potenţial vătămător considerabil", adică cu bâtă, cuţit, spray lacrimogen şi chiar pistol şi ar fi declanşat atacul premeditat din cauza unui conflict legat de o femeie.

Una dintre victime în stare gravă

Cearta a izbucnit din cauza unei femei. Loviturile agresorilor au fost atât de puternice încât au una dintre victime a suferit răni grave, viața fiind-i pusă în pericol. Și celelalate două au suferit și ele mai multe leziuni.

"Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 1 spre 2 iunie, într-un loc public situat pe raza comunei Mândra, cu ocazia sărbătoririi unei căsătorii la care participau mai multe persoane, cei trei inculpaţi, care anterior s-au înarmat cu obiecte cu potenţial vătămător considerabil (bâtă/baton telescopic, cuţit, spray lacrimogen, pistol etc.), au declanşat un atac premeditat asupra altor trei persoane, cu consecinţa punerii în pericol a vieţii uneia dintre victime şi lezării integrităţii corporale a celorlalte două victime, respectiv tulburând grav ordinea şi liniştea publică", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Inculpații au fost reținuți pentru 24 de ore și ulterior a fost luată măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vant puternic Inquam Photos jpg
image
image
image
image
image
image
lavanda 1 jpg
telefon jpg
mancare de fasole verde jpeg
Cartofi prajiti Foto shutterstock 782040517 jpg
femeie vara rochie inflorata shutterstock 77805982 jpeg
reguli noi aeroport jpg
image png
vaza flori jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net