Lux şi relaxare chiar în inima războiului

Ultima actualizare:

    Turiştii care se cazează la  hotelul de cinci stele din  Damasc aud, de pe balcon, exploziile de la 8,5 km distanţă
Turiştii care se cazează la hotelul de cinci stele din Damasc aud, de pe balcon, exploziile de la 8,5 km distanţă

Incredibil, dar adevărat! Deşi de 5 ani, patru luni şi trei săptămâni Siria este un câmp de luptă, la Hotelul „Four Seasons” din Damasc turiştii nu încetează să vină. Este “raiul din inima iadului”. La 8,5 kilometri distanţă, moartea bântuie printre ruine.

Numai un miracol a făcut ca hotelul de cinci stele din Damasc, “Four Seasons”, să scape de mortierele trase de rebeli şi de ploaia de gloanţe abătută peste capitala Siriei din 15 martie 2011 şi până în prezent. Temerarii care au îndrăznit să viziteze oraşul şi s-au cazat aici au profitat din plin de nişte servicii de lux extraordinare: doi bucătari de renume mondial, 45 de angajaţi, camere luxoase cu mobilier aurit, cearşafuri din mătase, maseuri personali, saună 24 de ore din 24 şi piscină în aer liber. Cazarea aici costă 400 de dolari pe noapte şi o cină servită la restaurantul hotelului depăşeşte 100 $ de persoană, dar merită.

simeon stalpnicul png

Adrenalina temerarilor care vin aici doar cu maşina (n.r. orice avion riscă să fie doborât de la sol de aruncătoarele de rachete) e crescută de bombele care se aud de la 8,5 km distanţă. La doar 25 de minute de mers cu maşina, în estul districtului Ghouta, începe iadul. Luxul sclipitor al hotelului devine o amintire. Blocuri de apartamente, sfârtecate de mortiere sau de bombe şi ciuruite de gloanţe, maşini carbonizate, cadavre lăsate pe străzi şi mâncate de ciori şi şobolani iau locul peisajului paradisiac. Printre ultimii care s-au cazat aici sunt doi turişti din Liban şi Marea Britanie. Sub protecţia anonimatului, ei au povestit că într-adevăr... banii pot cumpăra liniştea în mijlocul răboiului.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ucrainence Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
surori varsta combinata cartea recordurilor facebook jpg
Vestimentația în Dacia romană png
cai sat jpg
555 (19) jpg
bacalaureat adevarul jpg
bani jpg
femeie haine dulap shutter jpg
FotoJet (6) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net