Şi-a ucis iubitul pentru că voia să o părăsească. Explicaţia tinerei

Ultima actualizare:

    Shayna Hubers şi-a ucis iubitul într-un exces de gelozieFoto: Captură Youtube
Shayna Hubers şi-a ucis iubitul într-un exces de gelozieFoto: Captură Youtube

Shayna Hubers, o femeie din SUA, în vârstă de 24 de ani, şi-a ucis partenerul, Ryan Poston (29 de ani), chiar în noaptea în care acesta se pregătea să-i dea papucii, după o relaţie cu peripeţii, din care nu au lipsit certurile, despărţirile şi împăcările. Aceasta a fost găsită vinovată şi îşi va petrece următorii 40 de ani după gratii.

Când Shayna Hubers şi-a dat seama că iubitul ei, Ryan Poston, nu numai că avea de gând să o părăsească, dar îşi dăduse întâlnire cu Miss Ohio într-un bar, tânăra parcă şi-a pierdut minţile. Shayna nu a stat prea mult pe gânduri şi şi-a ucis cu sânge rece iubitul, în noaptea de 12 octombrie 2012, trăgând şase gloanţe în el, notează Daily Mail. Tânărul nu a mai avut nici o şansă. 

Judecătorul care a analizat cazul a declarat crima drept "cel mai sângeros act de violenţă pe care l-a văzut în ultimii 30 de ani". Şi poliţiştii chemaţi la locul crimei au povestit îngroziţi despre declaraţiile pe care le-a făcut Shayna în prezenţa lor.

"I-am făcut operaţia estetică la nas, pe care şi-o dorea dintotdeauna", a explicat tânăra poliţiştilor, potrivit aceleiaşi surse citate mai sus.

Shayna avea doar 21 de ani când a început o relaţie cu Ryan, un avocat cu 8 ani mai mare. Cei doi nu erau de mult timp împreună, iar Ryan abia ce pusese punct unei relaţii de lungă durată, aşa că el nu era interesat de o relaţie serioasă. Cu toate acestea, de fiecare dată când încerca să se despartă de ea, Shayna îi trimitea o avalanşă de mesaje sau apărea neanunţată acasă la el, după cum avea să le povestească Ryan apropiaţilor săi.

La 3 ani de la nefericitul incident, în care tânăra a pledat nevinovată, spunând că totul a fost în legitimă apărare, întrucât Poston o lovise, judecătorii i-au dat Shaynei o pedeapsă de 40 de ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
test pahar1 jpeg
stat bloc romania jpg
parfum istcok jpg
marire taxe bucuresti jpg
cerere in casatorie kfc facebook jpg
supermarket jpeg
marcaj trecere catedrala jpeg
alimente sanatoase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net