Sunt născuţi de aceeaşi mamă, dar nu-s fraţi?

Ultima actualizare:

    Fetiţa Molly s-a dezvoltat  în uterul din stânga, iar băieţelul  George în cel din dreapta
Fetiţa Molly s-a dezvoltat în uterul din stânga, iar băieţelul George în cel din dreapta

Un caz care şochează planeta! Faye Wilkins s-a născut cu două vagine şi două utere. Unul dintre copiii ei s-a format într-unul din utere, celălalt în al doilea uter, ceea ce a dus la întrebarea: oare sunt fraţi?

Povestea britanicei Faye Wil­kins, de 31 de ani, din Plymouth, a devenit cunoscută după ce s-a ivit această controversă. Ea face parte din foarte rarele cazuri din lume în care femeile se nasc cu două vagine şi uter dublu. Faye, de profesie asistentă medicală, a născut o fetiţă, Molly, acum în vârstă de 7 ani, care s-a dezvoltat într-unul din utere. În urmă cu doi ani, femeia a mai născut un băiat, George, dezvoltat în celălalt uter. Amândoi copiii au fost născuţi prin cezariană. Faptul că nu s-au născut în acelaşi uter a pus problema dacă ei mai pot fi încadraţi ca fraţi.

Medicii au avertizat-o pe Faye că şansele ca ea să aducă pe lume copii sunt minime, din cauză că are uterul dublu. Însă, după şase avorturi spontane, miracolul s-a produs. Şi încă de două ori! Atât Molly, cât şi George sunt copii perfect sănătoşi.“Am descoperit că ceva nu era în regulă cu mine în adolescenţă, când prietenele aveau menstruaţie, iar eu nu. Părinţii m-au dus la doctor şi aşa s-a descoperit că aveam două vagine şi două utere”, a povestit Faye.

A fost operată şi problema ciclului menstrual s-a rezolvat. Totodată, i s-a făcut un singur vagin din două în urma unei intervenţii chirurgicale. Fetiţa s-a dezvoltat în uterul din partea stângă, iar băiatul în cel din dreapta.

Partenerul femeii, Lee Welch, de 35 de ani, spune că medicii i-au explicat că este o minune ceea ce s-a întâmplat. Uterul dublu este rar întâlnit şi adesea nu este diagnosticat. Femeile cu uter dublu se confruntă de obicei cu dureri pelviene şi avorturi spontane repetate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net