Colega româncei bătute în Germania: "Eu m-am prostituat însărcinată în 8 luni"

Ultima actualizare:
Tânăra se află în comă de opt luni după ce a fost bătută cu bestialitate
Tânăra se află în comă de opt luni după ce a fost bătută cu bestialitate

Povestea de viaţă a Ioanei Condea, tânăra băgată în comă de soţul prietenei ei, în Germania, este una care a impresionat o ţară întreagă.

În premieră, Florentina Tănase, prietena Ioanei şi cea care a atras-o spre prostituţie, a acceptat să spună, în emisiunea "La Măruţă", cum a ajuns să o cheme în Germania pentru a întreţine relaţii sexuale pe bani.

Fata spune că se teme foarte tare de Robert, soţul ei, care o bătea şi pe ea zilnic.

"Eu nu mă simt cu nimic vinovată şi vreau să clarific ce s-a întâmplat. Acum nu îmi mai e frică, pentru că el e în închisoare. Nu ştiu ce se va întâmpla când va ieşi el de acolo. Nu am putut să spun nimic de frica lui, să nu îmi facă la fel. Eu m-am prostituat în Germania şi până în luna a opta de sarcină. Aveam clienţi, acolo este altă mentalitate...", şi-a început Florentina povestirea.

Tânăra de 22 de ani spune că Ioana a acceptat să vină în Germania şi să se prostitueze cu ea. Astfel, Ioana s-ar fi îndrăgostit de soţul ei şi a ajuns să îi dea aproape toţii banii pe care îi făcea din prostituţie. În acest timp, soţia lui, Florentina, accepta ca Robert să trăiască cu Ioana sub ochii ei.

Se pare că, în seara fatidică, Robert era foarte beat şi a început să o lovească fără milă pe fată, pentru că ar fi fost gelos.

Florentina, prietena Ioanei, nu se simte deloc vinovată de cele întâmplate
Florentina, prietena Ioanei, nu se simte deloc vinovată de cele întâmplate

"Eram în Koln, pentru prima dată, am închiriat două apartamente. Ei doi stăteau într-un apartament şi eu în altul. În acea seară, era vineri, Ioana i-a spus lui: "Robert, viaţa mea, în seara asta mergem în club". Îi spunea aşa de faţă cu mine. Ioana nu e deloc uşă de biserică. Seara, ea a spus că termină cu muncă, nu mai ia niciun client, că mergem în club. Am ieşit în oraş, am stat până la ora 12. Au început să ne sune clienţii. Eu am vrut să plec să fac bani, Robert i-a spus să vină şi ea şi aşa a făcut.


    Ioana se află în comă de opt luni, după ce a fost bătută cu bestialitate Foto: arhiva personală
Ioana se află în comă de opt luni, după ce a fost bătută cu bestialitate Foto: arhiva personală

Am stat cu clienţii până la ora 2, apoi ne-am întors la bar. La ora 3, eu m-am dus cu ea la un client acasă.

L-am sunat pe Robert şi i-am spus că nu ne mai întoarcem la bar după acel client, că mergem direct acasă, se făcuse târziu...", a mărturisit fata, la emisiunea de pe Pro TV.

"Apoi a venit şi Robert acasă, era foarte beat. A început să ne înjure pe amândouă, să ne jignească. A întrebat-o pe Ioana ce a făcut cu clienţii, câţi a avut... căuta motiv de ceartă. Ioana i-a spus, iar el a început să o bată. I-a dat cu pumnii în cap, în coaste. De la 5 până la 7 a bătut-o numai cu pumnii. Eu am intervenit de multe ori... m-a bătut şi pe mine. Îi dădea cu pumnii în cap, în coaste, a tras-o foarte tare de păr. A bătut-o până a leşinat... Când a văzut că nu se mai trezeşte, Robert s-a trezit din beţie", a continuat prietena Ioanei Condea.

Ulterior, bărbatul a fugit din apartament, iar Florentina a chemat salvarea şi poliţia. În faţa oamenilor legii, ea a minţit, declarând că aşa a găsit-o în casă pe fată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
Liviu Rebreanu
sat rachis ziarulunirea png
singapore cazino infarct jpg
topor vechi fb jpg
eila adams topless new york profimedia jpg
Odihnă, flori, somn jpg
albert einstein foto profimedia
pablo picasso si olga captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net