Din 20 februarie vine primăvara? Prognoza până la 1 martie

Ultima actualizare:

    Ghioceii vă aşteaptă deja la florărese
Ghioceii vă aşteaptă deja la florărese

Frigul venit tocmai din Siberia ne va supăra până joi, 19 februarie. Apoi vremea se încălzeşte şi va mirosi a primăvară. Meteorologii ANM au publicat prognoza până la 1 martie.

- În vestul ţării, maximele vor ajunge la 3-5˚C în această săptămână, dar din 24 februarie se încălzeşte şi vor fi până la 11˚C. Nu sunt condiţii de precipitaţii. 

- În centrul ţării, până joi, 19 februarie, va fi foarte frig, chiar ger dimineaţa şi noaptea, până la -14˚C. Vor mai fi precipitaţii trecătoare, sub formă de lapoviţă şi ninsoare. După 20 februarie, se încălzeşte treptat, până la 4-8˚C.

- În Moldova, va fi frig în următoarele zile, cu maxime între -2 şi 4˚C şi minime până la -10˚C. În weekend, se va încălzi şi se vor înregistra până la 9˚C. Săptămâna aceasta vor fi lapoviţe şi ninsori slabe, iar de luni va ploua.

- În sudul ţării, va fi frig până la sfârşitul săptămânii, între 0 şi 4˚C la prânz şi până la -9˚C noaptea, dar din 20 februarie vor fi până la 11˚C. Din 25 februarie vor fi condiţii de ploaie slabă.

- La munte este foarte frig. Zilele acestea, la prânz, se vor înregistra -8˚C, iar în timpul nopţilor până la -14˚C. Din 20 februarie, se încălzeşte şi se vor înregistra valori pozitive, dar sunt prognozate precipitaţii mixte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Salariu minim european FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
seceta dolj1 jpg
ips teodosie elena lasconi alina gorghiu jpg
image png
ficat jpg
5cfd36c6c65034114c08d2872a43052d jpg
Tabula Regia Tg  Mures jpg
image png
heavy rain 4864257 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net