Judecătoria Sectorului 4 a fost evacuată. Un deţinut a ameninţat cu cuţitul

Ultima actualizare:

Puşcăriaşul a scos un obiect tăios chiar în timpul şedinţei de judecată şi a ameninţat că se taie. De la ameninţări, bărbatul a trecut la fapte şi s-a tăiat la gât, potrivit unui martor care se afla în sala de judecată în timpul incidentului.

Se pare că bărbatul avea în mână un cuţit cu lamă metalică şi cu mâner de plastic, dar şi mai multe cioburi. Bărbatul se numeşte Ibram Manet şi a fost condamnat pentru furt. Astăzi avea termen într-un dosar în care a contestat o sancţionare a lui.

Manet este cunoscut pentru formele extreme de protest în închisoare şi a mai făcut un astfel de gest la Judecătoria Sectorului 1, în noiembrie 2009. Atunci a spart un geam din spatele boxei şi a ameninţat că îşi taie gâtul cu un ciob. Negocierile de atunci au durat o oră şi spunea că a fost agresat sexual.

Jandarmii au reuşit să evacueze sala fără ca altcineva să fie rănit şi l-au izolat pe bărbat, care, din primele informaţii, ar fi nemulţumit că nu are parte de un proces echitabil şi că a fost abuzat sexual în puşcărie.

De asemenea, a fost apelat serviciul de urgenţă 112, mai multe ambulanţe fiind chemate la faţa locului.

Autorităţile vor demara o anchetă pentru a se stabili cum a reuşit să ajungă deţinutul să aibă asupra lui un obiect tăios şi, mai mult, să pătrundă cu el în tribunal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
trandafiri pixabay jpg
centrala jpeg
Liviu Rebreanu
sat rachis ziarulunirea png
singapore cazino infarct jpg
topor vechi fb jpg
eila adams topless new york profimedia jpg
Odihnă, flori, somn jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net