Dispare Steaua, apare FCSB!

Ultima actualizare:

    De Amorim şi colegii  săi joacă în acest  sezon pentru ultima  dată la Steaua
De Amorim şi colegii săi joacă în acest sezon pentru ultima dată la Steaua

Becali se războieşte de câţiva ani cu Armata în privinţa mărcii Steaua. Instanţa a dat dreptate rivalilor, iar finanţatorul trupei a schimbat acum numele echipei sale. Din ediţia următoare a Ligii I în toate registrele, inclusiv ale forurilor internaţionale, va exista doar titulatura FCSB.

“Vreau să-mi simplific viaţa. Bine, mă, schimb! Cei de la FRF ne-au întrebat pe ce nume să facem licenţierea şi de ce să o fac pe Steaua, să vină decizia peste trei - patru luni şi să schimb după aia, în cursul cupelor europene. Pe mine mă interesează în cupele europene să fiu un om serios cu acelaşi nume”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Omul de afaceri a detaliat: “Iau licenţa pe FCSB, nume ce este şi la UEFA, şi la FIFA. Ce, de-aia nu dă Alibec goluri? Că e FCSB şi nu Steaua?”.

El a anunţat şi faptul că echipa va juca toate meciurile de acasă pe Arena Naţională, “Eu sunt continuatorul Stelei, asta e Steaua. Se pot da peste cap şapte miliarde de judecători, Lăcătuş, Papa de la Roma sau forţele NATO. Nu au cum să schimbe firea, aşa e lăsat de la Dumnezeu. Noi vom juca mereu acasă pe Arena Naţională”, a încheiat Becali.

Alibec «fuge» de banderolă

simeon stalpnicul png

Noul star din Ghencea, Denis Alibec, nu-şi doreşte banderola de lider pentru a nu-şi atrage antipatia colegilor. Însă patronul Gigi Becali nu e de acord cu cererea atacantului. “Mi-a zis: «Nu, bre nea Gigi, că nu vreau, stai liniştit, că mi-am revenit, nu mai fac. Nu-mi trebuie banderola, că nu vreau să se supere pe mine colegii». Băi, colegii tăi iau salarii ca să execute, ca să-şi facă meseria. Tu vei fi căpitan şi discuţia e încheiată… De aia Alibec ia aproape 20.000 pe lună, ca să execute”, a spus Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net