Lovin, acuzat că e "cârtiţa" Stelei: "Nu sunt micuţ şi n-am gheare lungi"

Ultima actualizare:

    Florin Lovin
Florin Lovin

Petre Buduru, preşedintele Astrei, l-a acuzat pe antrenorul Marius Şumudică, dar şi pe fotbalistul Florin Lovin că ar da informaţii din cadrul clubului către rivalii de la Steaua. jucătorul s-a apărat, anunţând că doar a fost consultat în privinţa transferurilor efectuate între cele două cluburi.

"Ne-am uitat in dictionar, in DEX la cuvantul cartita, exact ce inseamna. Si e doar un animal micut, eu nu sunt tocmai micut si nu am nici ghearele foarte lungi. Eu intr-adevar am vorbit si cu domnul Argaseala si cu domnul Gigi Becali la toate transferurile Stelei de la Astra. Am fost intrebat anumite lucruri, exclusiv despre acesti jucatori.In momentul in care domnul Becali l-a sunat pe Denis, eram cu Denis la masa si a zis in felul urmator Denis: 'Fara Lovin nu vin la negocieri'. M-a rugat frumos, i-am zis: 'Bai Denis, nu e treaba mea, nu am nicio treaba'", a dezvăluit Lovin.

Jucătorul va renunţa la carieră şi va deveni impresar: "Cred ca e singurul lucru pe care l-as putea face in fotbal, pentru ca e o mizerie de nedescris in fotbal si nu cred ca m-as regasi in cadrul niciunul club. Dar mi-am inceput-o cu stangul, sa zic asa. Practic Budescu trebuia sa fie primul transfer".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net