Pantilimon îl dă afară de la Watford pe Arlauskis

Ultima actualizare:

    Pantilimon a bifat a  treia echipă în Anglia
Pantilimon a bifat a treia echipă în Anglia

Costel Pantilimon a trebuit să se orienteze rapid după ce a devenit destul de clar că la Sunderland nu mai are nici un viitor.

“Gulliver” n-a schimbat campionatul, ci doar echipa din Premier League, însă e pe cale să-i facă rău unui fost portar din Liga I. Watford a dat doar 650.000 de euro pe Pantilimon, pe care şi l-a rezervat pentru următorii 3 ani şi jumătate. Pe lângă suma ridicolă plătită pentru fostul timişorean, care e de 10 ori mai mică decât cota lui de piaţă, mai surprinde însă şi faptul că acesta acceptă să fie rezervă pe Vicarage Road, deşi ca cifre e al doilea din Premier League, după Butland, de la Stoke. Totuşi, românul spune că nu putea să aleagă mai bine de atât.

“Era cea mai bună opţiune pentru mine. Este o echipă nou-promovată în Premier League şi proiectul pe care îl are conducerea este ok. Este alegerea bună pentru mine. Am aflat cu doar câteva zile în urmă de interesul lui Watford”, a spus Pantilimon, care măcar le “cerbi” nu va mai avea emoţii pentru retrogradare. Acest lucru are însă un efect de domino şi îl scoate practic şi de pe banca de rezerve pe Giedrius Arlauskis, devenit subit a treia variantă pentru postul de portar în echipa lui Quique Sanchez Flores. Fostul stelist nu acceptă însă asta şi e obligat de venirea lui Pantilimon să-şi caute altă echipă. O variantă pentru el ar fi chiar o revenire în Ghencea, unde e criză de portari, dar roş-albaştrii n-au făcut până acum nici o mişcare în acest sens.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net