"Regele" ţine "câinii" în lesă

Ultima actualizare:

    Fotbaliștii Viitorului  au jucat perfect  în repriza a doua
Fotbaliștii Viitorului au jucat perfect în repriza a doua

Finanţatorul şi totodată antrenorul constănţenilor, Gică Hagi, a împlinit ieri 52 de ani. Cu o seară înainte a primit cadou din partea elevilor săi cele trei puncte ale meciului din „Ştefan cel Mare”, 2-1, ceea ce garantează prezenţa în play-off.

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, spera să debuteze la reluarea campionatului cu un succes, dar adversarul a fost unul de temut. Viitorul e liderul Ligii I şi de asemenea clubul care niciodată nu s-a înclinat în faţa roş-albilor, în deplasare, indiferent că s-a jucat în „Ştefan cel Mare” sau pe Arena Naţională. În cele şase dueluri, dobrogenii s-au impus de cinci ori şi au remizat o dată: în 2013, scor 2-3, în februarie 2014, scor 1-2, în noiembrie 2014, scor 2-3, în 2015, scor 1-5, în 2016, 3-3, februarie 2017, 1-2. Rezultatul de acum înseamnă şi calificarea matematică în play-off, dar are şi o altă însemnătate, succesul fiind dedicat lui Gică Hagi, cel care a împlinit ieri 52 de ani. „Regele” a primit dedicaţii chiar pe teren, dar şi din tribune, din partea micuţei galerii a Viitorului. „Ştiam că putem să-i batem pe cei de la Dinamo, nu au o echipă foarte bună. Ştiam că le e frică de noi, mereu i-am bătut în «Ştefan cel Mare» şi eram sigur că se vor apăra. Suporterii m-au înjurat, dar îi înţeleg. Am fost de cinci ori în «Groapă» şi i-am bătut”, a ironizat Benzar gazdele. Totuşi, „Regele” a răspuns modest. „Nu putem spune că suntem naşii lui Dinamo. Important e că Viitorul creşte şi se poate lupta cu oricine. E greşit să ne gândim la titlu, sigur, noi ne facem calcule, avem anumite obiective, dar nu e uşor... Cadoul meu? Darul e că trăiesc, că sunt lângă fotbal şi le mulţumesc elevilor mei că mă ascultă. Ei joacă pentru ei, îşi creează o cotă”, a anunţat Hagi, considerat cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor. 

De partea cealaltă, „câinii” se îndepărtează de zona play-off-ului. „Trebuie să învăţăm din greşeli, dar să nu fie prea târziu. Copilul ăla...cum îl cheamă? Coman... Eu aş fi vrut să-i stric aniversarea lui Hagi, dar a fost mai bun decât noi. Viitorul merită locul din clasament”, a explicat Andone.


    Gică Hagi a primit  un cadou frumos  de ziua lui:  victoria cu  Dinamo
Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua lui: victoria cu Dinamo

«Fălcosul» primeşte întăriri 

simeon stalpnicul png

Tehnicianul dinamovist Ioan Andone speră ca în aceste zile să se alăture lotului mai mulţi jucători de valoare, printre care şi Dielna. „Am vorbit cu Dielna de la începutul pregătirilor, dar abia acum îl putem lua. Pe lângă el, mai vin şi alţii, adică pe lângă Bumba, mai apar un atacant şi doi mijlocaşi. O să avem o echipă mai bună ca-n tur”, a anunţat „Fălcosul”.

«La mulţi ani, Mister!»

simeon stalpnicul png

Viitorul s-a impus în meciul cu Dinamo, golurile constănţenilor fiind reuşite de Boli şi Florinel Coman. Cel din urmă, omul care a adus victoria, a fost felicitat de colegi la marginea terenului, iar cu toţii au afişat un tricou pe care scria „La mulţi ani, Mister!”. „Este un cadou frumos pentru domnul Hagi”, a spus Coman.  Data de 5 februarie e una specială în fotbalul mondial, pe lângă „Rege”, sărbătoriţii zilei fiind şi unii ca Neymar, Cristiano Ronaldo sau Tevez. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net