Bucurie imensă la Cluj: TAS a dat decizia, "U" va juca tot în Liga 1!

Ultima actualizare:

Oficialii Universităţii Cluj au primit decizia TAS, iar aceasta este una favorabilă clubului ardelean. Astfel, "U" a primit acceptul de a evolua în Liga 1 şi sezonul viitor, contrazicând astfel decizia Comisiei de Licenţiere a FRF, care suspendase acest drept clubului clujean.

Preşedintele grupării de pe Someş, Ioan Mărginean, i-a atacat dur pe cei din federaţie, cel arătat cu degetul fiind Viorel Duru, şeful Comisiei de Licenţiere din cadrul FRF: "Dacă vă spun cum ne-a primit în birou, pe mine şi pe Taban, de la Rapid, nu vă vine să credeţi. Nici n-a vrut să ne asculte, cred că orice om l-ar fi dat cu capul de pereţi! Eu nu vreau să-l mai văd la federaţie pe acest om, să-şi dea demisia. Şi-a bătut joc de sănătatea oamenilor şi de banii acestui club. Ar trebui să plătească daune pentru ce ne-a făcut! Din cauza deciziei federaţiei, am pierdut şi jucătorii străini, precum Tony sau Mendy". "Oamenii de la TAS ne-au ascultat cinci ore, am putut să ne prezentăm cazul! În mod normal, şi Rapidul ar trebui primit în Liga 1, pentru că sunt în aceeaşi situaţie cu noi", a afirmat Mărginean pentru "Adevărul". "U" s-a prezentat la TAS cu avocaţi străini, pentru a-şi susţine cauza.

Rămâne şi Rapid?

Aşadar, în Liga 1 sunt în acest moment 17 echipe! Decizia TAS îi poate ajuta şi pe cei de la Rapid, care au şanse mari să joace şi ei în Liga 1, fiind într-o procedură de insolvenţă, la fel ca Universitatea Cluj. Hotărârea finală se ia mâine, în Comitetul Executiv al FRF.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
SUA desfăşoară pentru prima oară o armă nucleară de slabă putere pe un submarin, pentru a descuraja Rusia jpeg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net