Dosarul Transferurilor s-a amânat din nou. Copos: «Am obosit!»

Ultima actualizare:

    George Copos
George Copos

Astăzi a fost programat la Curtea de Apel un nou termen în Dosarul Transferurilor, în care mai mulţi oameni de fotbal sunt cercetaţi pentru tranzacţii ilegale de jucători către cluburi din străinătate, în perioada 1999-2005.

La termenul de astăzi ar fi trebuit audiaţi prin videoconferinţă doi martori din Olanda, intermediari prin care s-au efectuat o parte din transferurile din acest dosar. Din motive tehnice, acest lucru nu a fost posibil, fixându-se un nou termen pentru anul viitor, la 22 ianuarie 2014.

Printre cei prezenţi la Curtea de Apel a fost şi George Copos, fostul patron al Rapidului, care s-a declarat nevinovat şi frustrat.

"Am obosit de atâta hărţuială. Sunt surprins de atenţia mass-media, aţi fost prezenţi la fiecare termen şi aţi pus o presiune foarte mare şi pe noi, şi pe instanţă. Dar cred că noi am fi putrut face mult mai mult în aceşti şase ani de zile, cu aceste drumuri am pierdut sute de milioane de euro pe care nu i-am investit. Vreau multă linişte, pace şi stabilitate de sărbători. Cred că se va termina repede, sunt două doamne judecătoare exigente, aspre cu noi. Noi nu avem nicio legătură cu Olanda. Noi suntem cu doi jucători în care nu s-a făcut nicio faptă. Simt o enormă frustrare că sunt aici nemeritat", a spus Copos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Boloni
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net