VIDEO Ibra, Neymar şi Matic, candidaţii la «golul anului». Tu ce părere ai?

Ultima actualizare:

Dacă pentru Balonul de Aur se bat Messi, Ronaldo şi Ribery, la titlul de cea mai spectaculoasă reuşită candidează suedezul Zlatan Ibrahimovic, brazilianul Neymar şi sârbul Nemanja Matic. Cei trei pornesc cu şanse egale, ţinând cont de faptul că învingătorul va fi decisiv exclusiv de voturile publicului din întreaga lume, prin intermediul site-ului fifa.com. Comparativ, Balonul de Aur se decernează în funcţie de voturile exprimate de selecţioneri şi de căpitanii echipelor naţionale.

Paradoxal, golul marcat de Ibrahimovic în meciul amical Suedia - Anglia (4-2) a fost consemnat în noiembrie 2012, însă la câteva zile după ce FIFA anunţase candidaţii la "golul anului 2012". Astfel, execuţia de senzaţie a lui Ibra a fost luată în calcul pentru competiţia din 2013.

Principalul concurent pentru Ibrahimovic este brazilianul Neymar, specializat pe marcarea unor goluri fabuloase. De altfel, Neymar a mai câştigat acest trofeu în 2011, în tim ce anul trecut s-a clasat pe locul trei. De această dată, atacantul Barcelonei ne propune un şut imparabil într-o partidă disputată de naţionala Braziliei contra Japoniei.

Surpriza nominalizărilor FIFA din 2013 vine de la sârbul Nemanja Matic, un fotbalist mai puţin cunoscut în comparaţie cu Ibrahimovic şi Neymar. Jucătorul echipei portugheze Benfica a marcat un gol splendid în derby-ul lusitan contra rivalilor de la FC Porto.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net