Barca Stelei a intrat la apă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În urmă cu nouă luni, în meciul câştigat sub Pietricica (4-3) contra Ceahlăului, steliştii au sărbătorit unul dintre goluri vâslind la ramele unei ambarcaţiuni imaginare. Astăzi, barca Stelei se întoarce la Piatra-Neamţ „rănită" de ultimele rezultate din campionat şi Liga Campionilor.

Destinul le-a jucat o festă roş-albaştrilor.În primăvară, totul mergea strună pentru echipa lui Reghecampf, care se apropia vertiginos de titlul 24 şi făcea furori în fazele avansate din Liga Europa. Astfel, între meciurile cu Chelsea din optimi, Steaua câştiga spectaculos la Piatra-Neamţ (4-3), iar jucătorii îşi permiteau să facă „circ" pe teren.

Aşa s-a întâmplat după golul marcat de Pintilii, când toţi steliştii s-au pus în fund şi au început să vâslească înspre ceva. Era momentul de apogeu al Stelei, care peste câteva zile avea să piardă returul cu Chelsea (1-3, după 1-0 în tur) şi să revină oarecum cu picioarele pe pământ. La exact nouă luni distanţă, Chelsea şi Ceahlăul au ieşit din nou în faţa Stelei.

De această dată, campioana merge la Piatra-Neamţ după eşecul de miercuri cu londonezii (0-1), care a consfinţit o evoluţie sub aşteptări a echipei lui Reghecampf în grupele Ligii Campionilor. Rănită pe plan continental, barca Stelei ajunge sub Pietricica „găurită" şi de ultimele rezultate obţinute pe plan intern. Cu patru remize consecutive, Steaua nu-şi mai permite paşi greşiţi dacă vrea să nu piardă contactul cu contracandidatele la titlu, Astra şi Petrolul.

Moldovenii nu au primă specială

Jucătorii celor de la Ceahlăul nu vor avea un bonus mărit pentru partida cu Steaua, meciul fiind privit ca unul obişnuit din campionat. Nemţenii vor încasa astfel în jur de 800 - 1.000 € fiecare, atât cât se plăteşte o victorie pe teren propriu. De partea cealaltă, roş-albaştrii nu au niciun bonus dacă sunt triumfători diseară, conturile lor urmând a fi alimentate suplimentar doar dacă obţin numai victorii până la sfârşitul anului.

Vitamine şi îmbrăţişări

Tehnicienii Reghecampf şi Miriuţă au fost colegi la Energie Cottbus în perioada 2000 - 2003. Miriuţă chiar a fost acuzat atunci când a preluat Ceahlăul că-i copiază metodele antrenorului din Ghencea, fotbaliştii moldoveni primind aceleaşi vitamine ca şi rivalii, iar ritualul de la final de joc e identic: jucătorii se strâng în jurul tehnicianul, care-n funcţie de caz îi felicită sau le fce reproşuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Boloni
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net