Theodor Andrei, reprezentantul „Eurovision 2023”, a șocat cu apariția sa la Ceremonia „Turquoise Carpet”

Ultima actualizare:

Concursul Eurovision a început, oficial, în Liverpool, capitala ESC 2023, odată cu ceremonia de deschidere de duminică, 7 mai. Vedetele celor 37 de țări participante au defilat pe covorul turquoise, la „Muzeul Walker Art Gallery” din Liverpool, iar reprezentantul României a șocat prin vestimentația sa.

Theodor Andrei, reprezentantul României la „Eurovision”
Theodor Andrei, reprezentantul României la „Eurovision”

Într-o atmosfera plină de emoție, ceremonia de deschidere a Concursului Eurovision 2023 a debutat duminică, 7 mai, la „Muzeul Walker Art Gallery”. Theodor Andrei a purtat o ținută deosebită, alcătuită dintr-un sacou din material tip animal print și pantaloni scurți, vestimentație accesorizată cu perle și metal, outfit-ul său fiind extrem de apreciat de publicul prezent la eveniment. Theodor Andrei a fost încălțat cu o pereche de bocanci, aceștia fiind accesorizați cu un trandafir roșu, din piele. Încălțămintea purtată de către reprezentantul României la „Eurovision” a fost realizată de designerul Mihaela Glăvan.

Theodor Andrei, alături de colegele sale  / FOTO: Facebook
Theodor Andrei, alături de colegele sale / FOTO: Facebook

De asemenea, ținuta lui Theodor Andrei a fost completată de un inel mare, negru, cu pietricele. Reprezentantul țării noastre a fost foarte bine primit de întreaga comunitate mass-media, fiind mereu întâmpinat cu bucurie de fani, așa cum s-a întâmplat pe parcursul întregii perioade de pregătire și repetiții din Liverpool.

Theodor Andrei, reprezentantul României la „Eurovision”, apariție excentrică
Theodor Andrei, reprezentantul României la „Eurovision”, apariție excentrică

Theodor Andrei: „Piesa prezintă această luptă între rațiune și instinct”

Cât despre „Eurovision”, Theodor Andrei spune că „este un vis devenit realitate”. 

„Tot ceea ce trăiesc acum este un vis devenit realitate. Momentul cu care voi reprezenta România la Eurovision are o valoare conceptuală în care întâlnim o latură a poveștii, diferită față de cea din Finala Selecției Naționale. Dat fiind faptul că piesa prezintă această luptă între rațiune și instinct și este un rău necesar la care mă întorc indiferent de cât de tare mă afectează, eu sunt portretizat captiv, zbătându-mă, arzând prin toți porii pentru această iubire, care rămâne doar ca o urmă în sufletul meu - totul înconjurat de energia de Rock'N'Roll. Ca orice iubire de genul acesta - începe încet și apoi devine un carusel emoțional, care te ridică peste nori și te lasă să cazi până te zdrobești. Dragostea e răspunsul la orice întrebare. Dragostea poate fi pentru oricine și orice. Vă mulțumesc din suflet, vă iubesc în egală măsura pe toți! Iubiți liber! Fă dragoste, nu război." a declarat artistul.

Theodor Andrei a surprins audiența / FOTO: capturĂ eveniment
Theodor Andrei a surprins audiența / FOTO: capturĂ eveniment

Prima semifinală „Eurovision”, programată pe 9 mai

Competiția începe cu prima semifinală, în data de 9 mai, transmisă în direct și în exclusivitate la TVR 1, TVR Internațional și TVR +. Delegațiile țărilor participante au defilat apoi pe covorul turquoise până la „Concert Room” din St. Georges Hall și au răspuns întrebărilor jurnaliștilor prezenți la eveniment. Artiștii, jurnaliștii și invitații, au sărbătorit împreună deschiderea „Eurovision Song Contest 2023”.

Imediat după ce fiecare delegație a fost anunțată, Timur Miroshnychenko și Sam Quek, cei doi jurnaliști prezenți la Muzeul Walker Art Gallery, au realizat interviuri cu artiștii ESC 2023 care au fost transmise live de către EBU (European Broadcasting Union) pe platforma YouTube, dând astfel startul săptămânii Eurovision.

Concursul muzical european debutează cu prima semifinală în data de 9 mai, la ora 22.00, transmisa în direct și în exclusivitate la TVR 1, TVR Internațional și TVR+.

Theodor Andrei a câștigat Selecția Națională Eurovision România 2023 în 11 februarie, fiind desemnat prin votul exclusiv al publicului să reprezinte țara noastră la „Eurovision Song Contest” de la Liverpool, cu piesa sa „D.G.T. (Off and on)". Artistul va intra în concurs în cea de-a doua semifinală, în data de 11 mai.

Despre Eurovision 2023

Publicul din România poate afla noutăți legate de „Eurovision Song Contest 2023” în programele de știri ale TVR și pe platformele oficiale de social media, acolo unde sunt difuzate, în exclusivitate, materiale de la Liverpool Arena. De asemenea, TVR a realizat emisiunea „Drumul spre Liverpool”, show ce prezintă cum se pregătește Theodor Andrei pentru participarea la competiția muzicală europeană. Cele trei episoade vor fi difuzate pe TVR 1, în datele de 8.05, 10.05 și 12.05, de la ora 24.00.

Ediția din 2023 a Eurovision Song Contest (ESC) va avea loc în Marea Britanie, aceasta fiind țara care va organiza concursul în numele Ucrainei, din cauza războiului declanșat pe teritoriul acestei țări.

Semifinalele şi finala, care se vor desfăşura la Liverpool Arena sub sloganul „United by Music", vor fi transmise în direct, în zilele 9, 11 şi 13 mai, de la ora 22.00, pe TVR 1, TVR Internaţional și TVR+. Eurovision Song Contest este cea mai importantă competiție muzicală internațională organizată de European Broadcasting Union (EBU) - cea mai mare asociație din Europa a televiziunilor publice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net