Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană

#Survivor All Stars
Ultima actualizare:

Săptămâna viitoare, parcursul unui concurent în competiția din Republica Dominicană se va încheia. Cea care va fi descalificată de la „Survivor All Stars” este fosta gimnastă Ana Porgras. Care este motivul pentru care va fi eliminată?

Ana Porgras, descalificată de la „Survivor All Stars” / foto: Facebook
Ana Porgras, descalificată de la „Survivor All Stars” / foto: Facebook

Ana Porgras (30 de ani), din echipa Faimoșilor, a fost descalificată de la „Survivor All Stars” 2024. Conform informațiilor obținute de cancan.ro, plecarea ei din competiție va fi transmisă în cursul săptămânii viitoare. Astfel, parcursul fostei gimnaste în Republica Dominicană se va încheia. Însă, care este motivul?

De ce va părăsi Ana Porgras competiția „Survivor All Stars”

Sportiva va suferi o accidentare gravă în timpul jocului de recompensă, în confruntarea directă cu colega și prietena sa Ștefania Stănilă. Ana Porgras va fi scoasă imediat de pe teren din cauza durerilor și transportată de urgență cu ambulanța la o unitate medicală. Din nefericire, după acest incident, din motive medicale, medicii vor fi nevoiți să ia decizia dureroasă de a nu o lăsa să continue în „Survivor All Stars”.

Prin urmare, fosta gimnastă, care este una dintre cele mai bune din competiția sportivă, va fi nevoită să părăsească emisiunea desfășurată în Republica Dominicană. Anunțul urmează să fie făcut într-o ediție care se va difuza pe micile ecrane săptămâna viitoare la Pro TV.

De altfel, nu este pentru prima dată când Ana Porgras are probleme de natură medicală. În luna februarie, chiar în timpul unei probe, Ana Porgras a fost scoasă cu targa de pe teren, după ce a leșinat.

În 2009, sportiva a fost medaliată cu bronz la paralele inegale la Campionatul Mondial de Gimnastică. În 2010, a câștigat medalia de aur la bârnă în cadrul Campionatului Mondial de Gimnastică Artistică din 2010 de la Rotterdam, și a câștigat bronzul cu echipa în cadrul Campionatelor Europene de la Birmingham, în același an.

Ana Porgras a participat prima dată la „Survivor” în 2020, perioadă în care s-a apropiat foarte mult de Zanni și au apărut zvonuri că între cei doi ar fi fost o relație de iubire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net