De la polițist, la concurent „Survivor România 2021”. Bogdan Urucu a dezvăluit în exclusivitate pentru Click! ce profesie are acum

#Exclusiv Click!

Contactat de Click!, Bogdan Urucu a decis să își deschidă sufletul în fața noastră și să ne pună la curent cu cele mai recente evenimente din viața sa. Așa am aflat din declarațiile acestuia faptul că și-a găsit o a treia pasiune în viață, și a renunțat la meseria de polițist pe care a practicat-o cu desăvârșire mai bine de un deceniu. În prezent, s-a reorientat în carieră și ne-a povestit ce îl face cu adevărat fericit. 

Bogdan Urucu / foto: Colaj Click!
Bogdan Urucu / foto: Colaj Click!

La bază este polițist, dar în ultimii ani a fost atras de mai multe „profesii”. Fostul concurent de la Survivor 2021, din echipa Războinicilor, ne spune că petrece destul de mult timp în social media. De asemenea, un alt hobby l-a transformat într-o sursă de venit. În prezent, Bogdan Uruca este și DJ, și se simte extrem de împlinit cu această activitate. 

Bogdan, cum te defineșți în 10 cuvinte?

10 cuvinte? Hmmm… binecuvântat x 10, cam atât mă simt, din toate punctele de vedere. Vreau să cred despre mine că sunt un om bun, un prieten bun, vesel mai mereu, dar am și zile mai puțin bune, ca tot omul, activ, always on the run and always on time. Punctualitatea e un lucru important pentru mine, sunt un om punctual de fel. 

Eșți un influencer de succes. Care sunt activitățile din social media care te încântă cel mai tare? Ce înseamnă, de fapt, acest job?

Influencer de succes, wow! Mulțumesc. Social media pentru mine este mai mult un hobby. Îmi place să fac poze și mai nou de ceva timp să și filmez. Pasiunea pentru foto o am de mult și practic social media a venit în completarea pasiunii, un loc unde pot să arăt comunității mele pasiunea mea.

Acest “job” să zicem, înseamnă multă muncă. Din afară pentru cei care nu fac asta pare ușor, poate uneori chiar unii o văd ca pe o fală, mereu să arăți ce faci unde eșți, cu cine ești. Însă social media este de fapt o poveste și totodată un job adevărat pentru anumiți freelanceri. Așa cum am mai zis și mai sus, pentru mine este mai mult un hobby, o pasiune care ușor, ușor a evoluat și a mers într-o direcție bună, zic eu.

Tu la baza ești polițist. Cum ai decis să o cotești și de ce?

Eu sunt polițist, da. Păi nu a fost greu, și polițiștii sunt oameni și așa cum alți colegi au pasiunile lor și nu stau așa mult ca mine să filmeze să posteze, să scrie etc, iar eu nu merg așa des că ei la pește de exemplu, așa am reușit să expun o parte din activitățile mele, din viață mea, aici pe insta.

Care sunt cele mai importante 3 momente care ți-au schimbat viață?

Un moment important a fost o vacanță în Zanzibar, prin 2019 . Treceam printr-o perioada puțin mai grea, iar vacanța acolo pe care o book-uisem de ceva timp și era cât pe ce să nu mai merg, m-a făcut să înțeleg adevaratul sens al cuvântului “ hakuna matata” așa cum spun ei, adică un fel de “ don’t worry, be happy “ sau “all-pass” în ideea în care populația de acolo era foarte săracă însă cu toate astea zâmbeau. Iar puterea unui simplu zâmbet ( începând cu cel din oglindă dimineață, pentru ține ) și continuând cu cel către ceilalți îți poate schimba viața efectiv. E gratis și e simplu. Zâmbește:) 

Un alt moment bun a fost pandemia care  m-a ajutat să-mi fac puțină ordine în minte și să mă recalibrez.

Bineînțeles un al 3 lea moment important a fost primul “gig” pe care l-am avut fix de ziua mea acum un an în Poiana Brașov, unde am pus muzică în aer liber, la Cabană Postavaru. De acolo a plecat totul pe zona asta.

Bogdan, ce te face cu adevărat fericit în această viață?

Ce mă face fericit? Că Sunt. Atât. Cred că în toată goana asta lumea uită de ce este cel mai important, faptul că ajungi acasă cu bine seară și că te trezești și ai o nouă șansă a doua zi. Faptul că suntem, că existăm, ar trebui să fie primul lucru care să ne bucure dimineața când deschidem ochii, iar dacă am conștientiza asta și am pleca așa binedispuși de acasă, sigur ne-ar merge bine toată ziua.

Polițist, influencer, dar și DJ. Te rog povestește-mi despre această cea de-a treia profesie

“Profesia de Dj” este tot un hobby de fapt, plecat de la o dorința care s-a născut în urmă mai multor experiențe de tip muzical. Îmi amintesc că acum mulți ani căscam gură pe youtube și-mi imaginăm ce tare e să ai un crowd așa mare în față ta cu care să te distrezi. Este greu de spus în cuvinte cum se simte când pleacă energia de la tine către crowd și se întoarce înapoi. E wow!

Care este muzica sufletului tău?

Muzică sufletului meu, culmea, este liniștea. În liniște mă regăsesc, mă recalibrez și îmi iau energia de care am nevoie.

De ce ar trebui să fii prima opțiune a organizatorilor de evenimente atunci când caută un DJ?

De ce ar trebui să fiu prima opțiune? Ha-ha, pentru că știu și îmi place să dau vibe bun oamenilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lajos kristof jpg
image
image
image
image
image
image
Andrei Versace  FOTO Facebook jpg
adelina nunta de lemn jpg
angelina jolie jpg
ioana bulca jpg
carmen movileanu jpg
banner andreea esca png
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net