Cine îi calcă cămășile și uniforma lui Bogdan Urucu? Polițistul – vedetă a dezvăluit tot

#Exclusiv Click!

Bogdan Urucu reușește să atragă atenția, dar să stârnească și curiozitatea celor din jur, în același timp, cu povestea lui de viață. Asta pentru că tânărul de 33 de ani este polițist, de 12 ani, însă, în timpul liber iubește să fie în lumina reflectoarelor.

Prezent recent la un eveniment monden, fostul concurent de la Survivor 2021, din echipa Războinicilor, ne-a dezvăluit cine îi calcă camașa și uniforma de polițist pentru a arăta perfect atunci când trebuie să meargă la serviciu.

„De obicei cămașa și uniforma, atunci când mai port, le calc eu singur. În școală, mi le călca mama, dar acum le calc singur. Acasă, am toate hainele aranjate la liniuță, pe culori chiar. Sunt o persoană obsesiv – compulsivă”, a spus Bogdan Urucu pentru Click!

Bogdan Urucu: „Șefii mă felicită!”

Bogdan Urucu, polițistul – vedetă de la Brigada Rutieră din Capitală ne-a dezvălui și cum se înțelege cu șefii și cu colegii săi de la birou, după ce ultima perioadă de timp a început să o petreacă și în fața camerelor de filmat, nu doar să sancționeze șoferii care încalcă legea în trafic.

Vezi si: Drumul de la polițist, la influencer! Ce mai face Bogdan Urucu, fotomodelul de la Survivor

„Sunt de vreo 12 ani în poliție. La serviciu atunci când apar undeva, la un post TV sau la un ziar anume, trebuie să anunț. Cum a fost de exemplu la Survivor a trebuit să anunț, să vorbesc cu ei, să îmi iau concediu fără plată, să pot să merg acolo. Atâta timp cât nu defăimezi imaginea Poliției Române și nu vorbești aiurea în tramvai, totul este bine.

Uniforma de polițist, acum, nu o mai port mereu. Sunt perioade și perioade. Când trebuie să merg la serviciu, de exemplu, mă trezesc la ora 05.30, fac duș și merg la muncă. După care, poate seara, merg la un eveniment sau la o ședință foto. Așa că ajung acasă seara pe la 20.30 – 21.00 – 22.00... Mănânc, mă culc și, după, o iau iar de la capăt a doua zi.

Colegii de la serviciu mă felicită pentru ceea ce fac pe lângă activitatea de zi cu zi. Nu mi-am schimbat atitudinea față de ei deloc. Eu dacă aș mai apărea și la alte 100 de emisiune o să fiu la fel. Oamenii pe care îi aveam înainte să apar la TV, îi am și acum. Sunt același om, am aceeași prieteni. Șefii, la fel, mă felicită și ei. Au fost și sunt înțelegători atâta timp cât se respectă niște reguli de interior”, ne-a mai spus Bogdan Urucu.

Nu rata nici: Începe Survivor 2023! «Domnul Dan» îşi face valiza pentru noul sezon din Dominicană

Bogdan Urucu este un polițist care iubește lumea mondenă. Până în prezent, acesta a cochetat cu modelingul, dar și cu actoria, deoarece acesta a jucat în mai multe reclame TV. Tânărul a reușit să ajungă în atenția multor români, după ce a participat anul trecut în competiția Survivor, în echipa Războinicilor. Trebuie spus și faptul că acesta este un iubitor al adrenalinei, iar atunci când are timp liber, Bogdan Urucu preferă să iasă din București pentru a se relaxa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net