Tragedie la Survivor. Un fost concurent a murit în condiții suspecte

Ultima actualizare:

A murit un fost concurent de la Survivor. Anunțul a întristat comunitatea de fani, mai ales că vorbim de unul dintre cei mai apreciați participanți din show-ul din junglă.

cub suvivior png

Un fost concurent Survivor a murit

Esrte doliu la Survivor, după ce fostul concurent a fost găsit mort. Apropiații susțin că era o fire sportivă, iar decesul său a fost cu totul neașteptat.

Fostul concurent de la Survivor a murit în condiții suspecte. Este vorba de un fost participant al show-ului din Nicaragua, care a încetat din viață la 75 de ani. Acesta juca softball și avea o viață activă.

image

Dan Lembo a participat la competiția Survivor Nicaragua. „Am participat la Survivor pentru că am crescut pe străzi, printre băieții răi, știu cum să mă descurc cu oamenii. Știu ce trebuie să faci pentru a câștiga un concurs. Trebuie să mă asigur cine o să fie în echipa mea, cine nu este, dar asta fac de-o viață.”, spunea Dan, la începutul competiției, în urmă cu 12 ani.

Fostul concurent de la Survivor a fost găsit mort pe 3 septembrie 2022, în casa lui din  Manhattan.

Survivor se difuzează și în România

În show-ul în care diferite persoane publice, dar și sportivi sau oameni obișnuiți, se difuzează și în România. Inițial, emisiunea a fost văzută la Kanal D, unde a avut un succes nebun, după care a fost cumpărată de Pro TV, iar acum show-ul poate fi văzut la postul de pe Pache.

Survivor România s-a difuzat prima dată în 2020, cu Elena Ionescu finalistă, la Kanal D. În 2021, câștigător a fost Zannidache, tot la Kanal D. Iar anul acesta, în 2022, finalistul show-ului a fost Alexandru Delea, la Pro TV. Emisiunea a fost filmată în Republica Dominicană.

Survivor România este varianta adaptată de televiziunile de la noi din țară după show-ul Survivor. Inițial, show-ul a fost prezentat de Dan Cruceru, urmat de Daniel Pavel, la Pro TV. Formatul Survivor România este produs de Acun Medya Global în hub-ul de producție din regiunea La Romana în Republica Dominicană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net