Alex Delea părăsește Survivor All Stars! A intrat la duel cu încă 4 concurenți, dar a fost eliminat

Ultima actualizare:

În această seară, Pro TV difuzează o premieră absolută la Survivor All Stars. Dacă până acum concurenții intrau câte 2 la duel, lucrurile se schimbă.  Zanni devine primul concurent din echipa Faimoșilor care intră la duel, dar nu este urmat de încă unul, ci de 4 rivali!

Domnul Dan le va da vești proaste concurenților / foto: captura ProTV
Domnul Dan le va da vești proaste concurenților / foto: captura ProTV

Update 00:30  - Alex Delea a fost eliminat. În urma duelului la care a intrat alături de alți 4 concurenți, dintre care Zanni de la Faimoși și încă 3 coechipieri Războinici, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu, Delea a ieșit din joc.

Mândru de parcursul lui și în aplauzele tuturor colegilor, Delea pleacă acasă cu o experiență uluitoare, la fel de frumoasă și încărcată de emoții ca cea pe care a trăit-o în 2022, atunci când a câștigat concursul Survivor România. 

Știre inițială

Bombă! Zanni o salvează pe Ștefania Stănilă în loc să se salveze pe el

Ce s-a întâmplat? E foarte simplu! Ștefania Ștefan îl nominalizează pe Zanni pentru duel, iar Faimosul este în pericol de a fi eliminat.

Surpriza totală face ca triburile să primească un cufăr misterios în Dominicană și să afle că există un anumit simbol care le oferă imunitate.

Cine îl găsește? Fix Zanni! Faimosul alege să folosească simbolul pentru a o salva pe Ștefania Stănilă, în loc să se salveze pe el însuși și ajunge, astfel, la duel cu încă 4 Războinici, după ce aceștia au fost votați de Faimoși. E pentru prima dată când se întâmplă așa ceva în istoria Survivor România.

Ce s-a întâmplat la Survivor All Stars, în ediția din 2024 aprilie

În finala de azi a Survivor All Stars din aprilie 2024, Ștefania Ștefan a triumfat după trei intrări consecutive. Zanni, evident dezamăgit, a făcut o declarație după meci.

„Este un moment amar, dar trebuie să-l acceptăm,” a spus domnul Dan înainte de a-i oferi cuvântul lui Zanni.

„Simt o tristețe profundă, domnul Dan, pentru că... Da, Ștefa merita medalia, la fel cum am meritat-o și eu, dar acum e la ea și o merită. Totuși, nu mă așteptam ca unul dintre noi, faimoșii, să părăsească competiția la acest nivel. Este dureros. Duelul eliminatoriu a stat în mâinile mele. Șansele noastre erau deja slabe, acum sunt nule. Felicitări, Ștefa, ai fost formidabilă. A fost o bătălie dificilă...”, a spus Zanni.

Alți concurenți au încercat să-l încurajeze.

„Ce a spus Zanni este adevărat. Ne doream o competiție echilibrată, dar acum șansele sunt zero. Vom vota ca o echipă unită, așa cum suntem. Îmi pare rău pentru ei, ar fi putut fi oricare dintre noi. Nu putem arunca vina pe Zanni, sau pe TJ, sau pe Ana. Așa a fost să fie, dar nimic nu este sigur în acest joc,” a menționat Alex Delea.

„Este trist că s-a întâmplat asta, unul dintre faimoși va pleca acasă, dar nu este vina lui Zanni,” a adăugat Ana Porgras.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net