Ce face Vica Blochina de când nu mai apare în lumina reflectoarelor! Apropiații au dat-o de gol

#Exclusiv Click!

După participarea de la Survivor România 2023, Vica Blochina (48 de ani) se pare că a ales să se dedice mai mult liniștii sale sufletești, dar și afacerii pe care o are. Ba mai mult, după intervenția de micșorare a stomacului, blondina arată impecabil, spun apropiații vedetei.

„În ultima perioadă, Vica aleargă foarte mult dimineața, după care toată ziua stă la birou, îi merge foarte bine cu magazinul online de lenjerii. Muncește mult și chiar este bine. Plus că a slăbit mult, arată țiplă. Din câte știu, în prezent, nu are pe nimeni, nici nu se gândește să își reface viața personală acum. Cât privește relația cu fiul său, știu că se aud la telefon, mai multe nu știu”, ne-au spus surse apropiate din anturajul blondinei.

Frământări lăuntrice

Pe lângă zâmbetul perfect pe care îl afișează zi de zi și energia pozitivă pe care o emană atunci când își face prezența la un eveniment monden, Vica Blochina are o mare supărare sufletească și anume că fiul său, Edan, a ales să se mute în urmă cu un an la tatăl său, Vicotor Pițurcă, ceea ce i-a rupt inima fostei balerine.

„Copilul meu nu vorbește cu mine, pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult, pentru că am vrut să-l fac mândru pe el. Când am dat jos ultima piesă, eu m-am gândit la el”, spunea Vicam în cadrul competiției sportive din Republica Dominicană de la PRO-TV.

Click! spune

Vica Blochina este originară din Lituania și este stabilită în România de mai bine de 20 de ani. În tinerețe, a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă cu care a avut o relație amoroasă interzisă, având în vedere că fostul selecționer era și este căsătorit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net