Amestecul-minune care te scapă de țânțari. Ai nevoie de o sticlă de plastic și doar 3 ingrediente banale din casă

Fiecare dintre noi suntem nevoiți să rezistăm cum putem temperaturilor extreme care au pus stăpânire peste țara noastră. Însă, canicula nu este singura problemă de care ne lovim pe timp de vară. Din păcate, țânțarii sunt o prezență aproape la fel de supărătoare precum căldura extremă, iar toți românii încearcă prin orice mijloace să țină aceste insecte la distanță. Din fericire, există un truc banal care ne poate fi de mare ajutor!

Din păcate, fiecare dintre noi suntem nevoiți să ne confruntăm cu temperaturile extreme din ultima perioadă. Însă, canicula nu este singura problemă pe care o avem de depășit pe timp de vară. Această perioadă din an este cea în care țânțarii devin o prezență supărător de comună în casele noastre, iar mulți dintre noi ne vom trezi dimineața cu o mulțime de înțepături.

În magazine există o mulțime de soluții care ne promit că ne vor scăpa de această problemă, însă înainte de a cheltui bani pe acestea, putem încerca o metodă naturală și la îndemână! Mai precis, cu numai trei ingrediente ar trebui să scăpăm de țânțarii din casa noastră! Iar tot ce ne trebuie pentru a pune în aplicare acest truc ingenios este puțină apă, zahăr și câteva grame de drojdie!

Trucul ingenios care ne poate scăpa de țânțarii din case

Prim lucru pe care trebuie să îl facem pentru a pune în aplicare acest truc este să tăiem o sticlă de plastic în două bucăți. Odată ce am făcut acest lucru, vom turna puțin zahăr în aceasta, urmat de apă la temperatura camerei. Iar acum vine și „ingredientul principal” al acestei capcane pentru țânțari: drojdia!

Drojdia va atrage țânțarii în capcană, iar partea cea mai bună este că nu ne trebuie prea multă, pentru ca trucul să fie eficient! Cam unul, sau maxim două grame de drojdie ar trebui să fie suficiente pentru ca acest truc să funcționeze!

Mai departe, tot ce trebuie să facem este să amestecăm totul bine, iar în timp, ar trebui să observăm că țânțarii vor cădea în această capcană! Astfel, doar cu trei ingrediente banale ne putem scăpa casa de aceste insecte supărătoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
diabet jpg
herastrau jpg
Odihnă, flori, somn jpg
folie aluminiu shutterstock1 jpg
bucuresti 19301 jpeg
RO Alert jpeg
sinaia statiunea preferata a regilor (1) jpg
sare borcan istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net