Rețeta perfectă pentru micul-dejun! Are foarte puține calorii și ne va oferi energie de-a lungul zilei

Despre micul-dejun se spune că ar fi cea mai importantă masă a zilei, iar dacă știm ce și cât să mâncăm dimineața, putem avea parte de energie și voie bună de-a lungul zilei. Iar o nutriționistă a vorbit pe rețeaua de socializare TikTok despre rețeta unui mic-dejuns sănătos și sățios, care nici nu ne va îngrășa!

Dacă știm ce și cât să mâncăm dimineața, micul-dejun nu doar că ne poate ajuta să ne simțim mai energici pe timpul zilei, dar ne va ajuta să ne concentrăm mai eficient și să scădem în greutate, doarece nu ne va fi atât de multă foame. Iar cei care sunt în căutarea unei rețete pentru un mic-dejun sănătos au noroc, deoarece nutriționista Alexis Fishkind a vorbit pe TikTok despre rețeta perfectă.

Iar potrivit acesteia, tot ce ne va trebuie pentru a face un wrap delicios este o jumătate de cană de albușuri de ou lichide, o cană de brânză mozzarella ușoară, o cană spanac proaspăt, iar nu în ultimul rând, condiment cu gust de ceapă caramelizată, conform adevarul.ro.

Rețeta unui mic-dejun delicios și sănătos

Iar partea cea mai bună este că rețeta este foarte ușor de pregătit! „În primul rând, începeți cu niște spanac congelat chiar pe tigaie. Asezonați-l pentru aromă. Apoi, adăugați albușurile de ou, în jur de o jumătate de cană. Adăugați mozzarella, înveliș bogat în fibre chiar deasupra. Folosiți o spatulă mare și frumoasă pentru a întoarce tortilla astfel încât să devină crocantă. Întoarceți când este prăjită”, explică Fishkind.

Acest wrap este bogat în fibre, este sărac în calorii, iar spanacul din el conține vitaminele A, C și K, cât și magneziu și fier. În plus, albușul de ou este o sursă bună de proteine, fără a veni la pachet cu adaosul de colesterol din gălbenuș.

„Conținutul ridicat de fibre ajută la digestie, ajută la menținerea constantă a nivelului de zahăr din sânge și promovează senzația de sațietate, care poate ajuta la gestionarea greutății”, mai explică Fishkind.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net