Au fost cele mai infidele regine din istorie! Poveștile lor incredibile surprind oamenii chiar și astăzi

Istoria este plină de personalități și de detalii fascinante, iar unele dintre acestea reușesc mereu să ne surprindă, chiar și astăzi. Iar atunci când vine vorba despre viața personală a reginelor din trecut, există câteva nume care au reușit să surprindă complet istoricii!

Ecaterina a II-a a Rusiei
Ecaterina a II-a a Rusiei

De-a lungul istoriei, cel mai sigur mod pentru ca o regină să se asigure că este apreciată și iubită de popor, cât și de soțul ei, era să ofere regelui cât mai mulți moștenitori. Însă au existat și personaje istorice care și-au dorit mai mult de la viața lor, iar astfel au reușit să își pună amprenta asupra istoriei, în unele cazuri chiar și prin intermediul aventurilor lor!

Printre aceste regine se numără și Regina Elisabeta I, căreia i se mai spunea și „Regina Virgină”, din cauza faptului că nu s-a căsătorit niciodată. Viața ei personală este una destul de misterioasă. Se știe că regina a dat speranțe false tuturor celor care au curtat-o și flirta cu bărbații din jurul ei. Se spune că singurul bărbat pe care Elisabeta l-a iubit era Robert Dudley, alături de care a avut o relație, deși Dudley era căsătorit.

După moartea acestuia, regina a fost devastată, însă va începe o relație cu Sir Walter Raleigh, pe care nu va mai dori să îl vadă după ce acesta se căsătorește. La 53 de ani, Elisabeta a avut o aventură cu adolescentul Robert Deveraux, însă atunci când a aflat că acesta dorea să urce pe tron, l-a executat.

Cele mai infidele regine din istorie

Un alt nume pe care îl vom recunoaște cu toții este cel al Cleopatrei, care urcă pe tron în 51 î. Hr., alături de fratele ei, Ptolemeu al XIII-lea. Chiar dacă cei doi erau frați, ei s-au căsătorit, pentru a urma tradiția egipteană. Cu toate acestea, Ptolemeu încearcă să o îndepărteze pe Cleopatra de la putere, iar aceasta se va alia cu romanii.

În cele din urmă, devine amanta lui Cezar, alături de care are și un copil, pe Cesarion. După ce Cezar este asasinat, Cleopatra va trăi o poveste de dragoste cu Marcus Antonius, însă totul se va sfârși tragic. Generalul roman va muri în timpul războiului civil, iar Cleopatra se va sinucide la scurt timp după moartea acestuia.

O altă regină a cărei viață personală surprinde și astăzi este Ecaterina a II-a a Rusiei. În 1745, ea s-a căsătorit cu Marele Duce Petru al Rusiei, însă acesta nu a fost interesat de mariajul său. Ecaterina îl va seduce pe ambasadorul britanic Stanislaw Poniatowski, alături de care va avea o fetiță. În 1754, regina va naște un băiat, cu ofițerul Sergei Saltikov.

În 1762, Ecaterina ajunge la conducerea Imperiului Rus, iar în 1774, ea se îndrăgostește de Prințul Grigory Potemkin, un bărbat obez, care nu avea un ochi. Cu toate acestea, Ecaterina a renunțat la toți amanții ei pentru Grigory.

Desigur, mai există și alte regine care au devenit faimoase pentru aventurile pe care le-au avut, cum ar fi Maria Stuart, Catherine Howard, chiar și Regina Maria a României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
Afine FOTO Shutterstock
tilos jpg
Înghețată  Foto Pixabay jpg
Gouming Martens foto unilad jpg
Asprete, pentru prima dată fotografiat noaptea 01 Foto Alex Găvan jpg
Navă Evangelia Costinesti în 2020 FOTO Shutterstock
fetita sua jpeg
De ce sa nu mananci paine de la inceputul mesei  Sursa foto Pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net