Au rămas uluiți! Ce au spus doi americani despre țara noastră: “M-am simțit de parcă..”

Ultima actualizare:

România este o țară frumoase, cu peisaje parcă desprinse din cărți. Și nu doar noi credem acest lucru. Chiar și străinii care ajung să vizite România, deși până nu o văd cu ochii lor nu au așteptări mari, rămân impresionați de zonele superbe de la noi.

Un cuplu de americani au rămas uluiți de Transfăgărășan. Foto: Click.ro
Un cuplu de americani au rămas uluiți de Transfăgărășan. Foto: Click.ro

Americanii care s-au îndrăgostit iremediabil de România

Este și cazul unui cuplu de turişti americani care au traversat Transfăgărășanul și nu doar că au rămas uluiți de priveliști, ei s-au îndrăgostit iremediabil de aceste locuri. Mai mult decât atât, cei doi îl consideră „cel mai frumos drum din Europa“. Maryssa și Shaun, căci despre ei este vorba, au deja ceva experiență cu România și pentru că le-a intrat la suflet o promovează constant.

Cei doi americani, Maryssa (Ryss) și Shaun, obișnuiesc să călătorească des și își povestesc aventurile pe rețelele de socializare. Aceștia au petrecut, recent, o lună la noi în țară.

Din cauza faptului că în iunie nu au avut cum să parcurgă complet Transfăgărășanul din cauza faptului că era închis, cei doi au revenit din nou în România pentru a-l putea vedea. Peisajele de vis, splendide, i-au cucerit pe cei doi turiști americani.

O experiență pe care nu o să o uite niciodată

 Cuplul a povestit că au trăit o experiență pe care nu o să o uite niciodată și care i-a uluit. „Spre deosebire de iunie, când nu am putut trece direct, în iulie Transfăgărășanul a fost complet deschis și am ajuns să șerpuim prin fiecare curbă cu duba noastrăPunctul culminant al călătoriei noastre de întoarcere în România a fost cu siguranță vizitarea acestui măreț drum. Din păcate, am avut doar o săptămână în România de data aceasta, dar am fost uluiți”, au scris Ryss și Shaun pe Facebook, citați de Adevărul.

Nu au ratat nici Cascada Bâlea, cea mai mare cascadă în trepte din România

Ryss și Shaun au avut parte și de o întâmplare plină de adrenalină în călătoria lor spre Transfăgărășan. Pe drum, aceștia s-au întâlnit pe drum cu opt urși. În plus, au rămas fermecați de Bâlea Lac. Nu au ratat nici Cascada Bâlea, cea mai mare cascadă în trepte de la noi din țară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
image
actualitate.net
image
actualitate.net