Bărbat de 39 de ani, devastat de durere după ce mașina cu care a întreținut relații sexuale „a murit”: „Mi se rupe inima”

Nathaniel, un bărbat în vârstă de 39 de ani și care locuiește în Arkansas, Statele Unite ale Americii, mărturisea acum 10 ani că are o relație amoroasă cu mașina lui. Acesta revine în atenția publică după ce a declarat că este devastat și poartă doliu după ce autovehiculul lui a murit.

Nathaniel a declarat că a avut o relație amoroasă cu mașina lui. Foto: Click.ro.
Nathaniel a declarat că a avut o relație amoroasă cu mașina lui. Foto: Click.ro.

Într-o relație amoroasă cu propria mașină

Bărbatul nu s-a ferit să recunoască public, în 2013, chiar în cadrul emisiunii My Strange Addiction de la postul TLC că are o relație amoroasă cu propriul automobil. „Bună, tuturor! Mă numesc Nathaniel și sunt într-o relație serioasă cu mașina mea”. Acesta a povestit la acea vremea că a trăit experiența de a se îndrăgosti la prima vedere. Și nu de oricine. Mai exact,  de un Chevy Monte Carlo din 1998. El a achiziționat mașina pe loc și a dus-o acasă. Iar lucrurile nu s-au oprit aici.

Nathaniel i-a dat un nume "iubitei" sale

Nathaniel a luat relația cu propria mașină în serios. Acesta i-a dat chiar și un nume: Chase. Apoi a început să aibă o relație în adevăratul sens al cuvântului, după cum susține acesta. În plus, tot bărbatul a povestit că a făcut amor cu mașina roșie cu două uși.

Cum a "murit" Chase

Din păcate, Chase s-a stricat și mecanicii nu au mai reușit să o repare. Bărbatul s-a declarat devastat după această pierdere. Ba mai mult, acesta ține doliu.

Din păcate, Chase nu mai face parte din viața mea. Încă mă gândesc la ea, mi se rupe inima că ea nu mai e aici. Cred că merita mai mult”, a spus Nathaniel.

Nathaniel are o cameră specială, decorată cu multe poze în care apare „iubita lui”, dorindu-și să o păstreze vie în memorie cât mai mult timp.

Bărbatul a încercat să-și găsească o altă parteneră printre alte mașini, însă acesta spune că nu a reușit să mai găsească pe cineva ca Chase, scriu cei de la Pro TV. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net