Bucătarii experimentați pun bicarbonat de sodiu în varza călită. O singură linguriță face adevărate minuni

Varza este unul dintre acele ingrediente care poate fi folosit în o mulțime de rețete, perfecte indiferent de sezon. Fie că ne aflăm în mijlocul unui val de caniculă, ori afară ninge puternic, varza va fi perfectă pentru mesele noastre, întotdeauna! Însă, în ciuda popularității și versatilității acestui ingredient, doar foarte puțini români știu că există un produs banal care poate fi adăugat la varza călită, pentru ca aceasta să fie și mai bună: bicarbonatul de sodiu!

O linguriță de bicarbonat de sodiu va face varza să își păstreze culoarea naturală
O linguriță de bicarbonat de sodiu va face varza să își păstreze culoarea naturală

Există câteva ingrediente care sunt perfecte, indiferent de ce rețetă pregătim, ori în ce anotimp ne aflăm. Iar varza este, cu siguranță, unul dintre acestea! O legumă foarte sănătoasă, cu multe beneficii pentru organism, varza poate fi folosită în o mulțime de rețete, care pot fi o alegere perfectă indiferent de sezonul în care ne aflăm. Iar atunci când vine vorba despre posibile preparate care au la bază această legumă, varza călită este, cu siguranță, una dintre mâncărurile preferate ale românilor!

Însă, doar foarte puțini dintre noi știu că există un produs banal care poate fi adăugat în varza călită, pentru ca aceasta să urce la „nivelul următor”, când vine vorba despre calitate! Ei bine, este vorba despre simplul bicarbonat de sodiu, care poate avea un efect surprinzător în mâncarea voastră! Iar odată ce vedeți produsul finit, nu veți mai găti niciodată varză călită fără să adăugați puțin bicarbonat de sodiu.

Bicarbonatul de sodiu are un efect uimitor în varza călită

Dacă sunteți curioși care este acest efect uimitor al bicarbonatului de sodiu, ei bine, este vorba despre faptul că acesta va păstra culoarea naturală a legumei, în timp ce pregătiți mâncarea! Da, o simplă linguriță de bicarbonat, pusă în apa în care urmează să fierbi varza, va face ca această legumă delicioasă să își păstreze culoarea, iar mâncarea voastră va avea un aspect natural și sănătos!

Dacă sunteți curioși de ce ar trebui să adăugați mai multă varză în dieta voastră, ei bine, aceasta are un conținut ridicat de vitamina A, C și K, cât și potasiu, fier și calciu!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
33b664b332973aba jpg
image
image
image
image
image
image
loterie jpg
Vitamine pentru piele jpg
pana pasare huia colaj captura video jpg
Salonul Auto Beijing, Xpeng, foto Facebook
yasushi takahashi captura video jpg
bomba satu mare jpg
femeie intrus1 jpg
avere bani bogati 1200x900 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net