Trucul la care apelează tot mai multe gospodine. De ce toarnă sare grunjoasă în aspirator

Electrocasnicele noastre nu sunt concepute să țină o veșnicie, iar, în cele din urmă, vom ajunge în situația de a fi nevoiți să le înlocuim cu un model mai nou. Însă, asta nu înseamnă că trebuie să dăm fuga la magazin la primul semn că ceva ar fi în neregulă! De exemplu, atunci când vine vorba despre aspirator, acesta poate ajunge să elibereze mirosuri neplăcute, cu cât a fost folosit mai des. Din fericire, există un produs banal care poate remedia situația: sarea grunjoasă!

Sarea grunjoasă, amestecată cu suc de lămâie, poate elimina mirosul neplăcut
Sarea grunjoasă, amestecată cu suc de lămâie, poate elimina mirosul neplăcut

Fiecare dintre noi a fost pus în situația de a fi nevoit să înlocuiască vreun aparat prin casă, de la lucruri mai banale, precum un prăjitor de pâine, la cele ce pot fi extrem de scumpe, precum frigiderul. Electrocasnicele noastre nu sunt concepute să țină o veșnicie, iar, din păcate, speranța acestora de viață pare să fie din ce în ce mai scăzută. Desigur, indiferent cât de mult ne străduim să le menajăm, în cele din urmă vom fi puși în fața situației în care aceste aparate trebuie înlocuite cu un aparat mai nou și performant.

Însă, asta nu înseamnă că trebuie să dăm fuga la magazine, la primul semn cum că aceste aparate ar avea vreo problemă. De exemplu, în cele din urmă, după o folosire intensă, se poate ajunge în situația în care aspiratoarele noastre să emane un miros neplăcut. Este acest lucru un motiv pentru a cumpăra un model mai nou? Nu, deoarece există o soluție perfectă! Sarea grunjoasă poate remedia rapid situația!

Sarea grunjoasă poate elimina mirosul neplăcut emanat de aspirator

În primul rând, trebuie să goliți sacul aspiratorului vostru! Dacă acesta este plin de praf și mizerie, nici măcar kilograme întregi de sare nu vor reuși să combată problema! Atunci când aspiratorul a fost curățat suficient, amestecați 2 linguri de sare grunjoasă cu 2 lingurițe de suc de lămâie! Lăsați acest amestec în bucătărie, până când lichidul a fost absorbit complet în sare.

Apoi, doar turnați sarea grunjoasă în aspirator, iar când veți face, din nou, curat în casă, veți vedea că acel miros neplăcut emanat de aspirator a dispărut complet!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
Muste insecticide larvicide capcane scaled jpg
izvorul tamaduirii ce nu ai voie sa faci in aceasta zi sfanta ca pastele 1 jpg jpeg
icoana Izvorul Tamaduirii
Taylor Swift Foto Shutterstock
castel franta primar jpg
izvorul tamaduirii istoric jpeg
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net