De ce să pui un ou fals, umplut cu muștar, în cuibul găinilor. Trucul e minunat și te va ajuta să scapi de o mare problemă

Fie că știm din proprie experiență, sau avem prieteni și rude care sunt în această situație, niciunul dintre noi nu se îndoiește de faptul că animalele de la curte necesită un efort uriaș pentru a avea grijă de ele. Iar mai ales dacă avem găini, există unele probleme bizare de care ne putăm lovi, cum ar aceste păsări încercând să își mănânce ouăle. Din fericire, un banal ou fals, umplut cu muștar, poate fi trucul care vă va scăpa de toate problemele!

Găinile nu suportă deloc muștarul
Găinile nu suportă deloc muștarul

Este nevoie de o investiție enormă pentru a avea grijă în mod corespunzător de animalele de la curte, cât și de alte legume, ori plante, pe care le avem pe pământul nostru. Timp, efort fizic, cât și destul de mulți bani sunt necesari dacă vrem ca totul să fie în regulă în gospodăria noastră, iar acest lucru îl știm deja cu toții, fie din proprie experiență, fie datorită rudelor și prietenilor care poate că stau la curte. Iar un alt lucru pe care poate îl știm este acela că pot fi diverse probleme absolut bizare, de care ne putem lovi.

O astfel de problemă pot fi găinile care vor începe să își mănânce propriile ouă! Acestea vă pot face să pierdeți bani, timp, cât și produsul în sine, de care poate că aveați nevoie urgentă. Ei bine, din fericire, există un truc perfect pentru a scăpa de această problemă! Este vorba despre un banal ou umplu cu muștar, pe care trebuie să îl punem în cuibar!

Oul cu muștar, soluția perfectă împotriva găinilor care vor să își mănânce ouăle

Procedeul este unul extrem de simplu! Tot ce trebuie să faceți este să faceți o gaură mică în capătul oului și să scurgeți pe acolo conținutul. Apoi, în locul acestuia va trebuie să puneți muștarul! Atunci când găinila buclucașă va dori să mănânce oul, ea va da de muștar, aliment pe care aceste animale nu îl suportă deloc!

Desigur, dacă problema persistă indiferent de ce faceți, puteți să eliminați găina din cuibar, până când comportamentul acesteia nu se extinde și la celelalte păsări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Smiley Neversea
1 mai muncitoresc jpg
vila descoperire vezuviu jpg
Cozonac
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
pisici
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net