Care este cea mai bună lună pentru vacanțe. Destinațiile preferate de către români

Martie este cu siguranță o lună specială pentru călătorii, cu numeroase oportunități pentru români să exploreze frumusețea Europei la tarife avantajoase. În timp ce primăvara își face simțită prezența în toate aspectele ei delicate și revigorante, destinațiile europene atrag turiștii cu peisaje fermecătoare și o gamă diversă de experiențe culturale.

Port Barcelona. Foto: arhiva.
Port Barcelona. Foto: arhiva.

Care sunt cele mai căutate destinații ale românilor pentru călătoriile de primăvară

Printre cele mai căutate destinații pentru călătorii de primăvară se numără Milano, Roma, Paris, Londra, Barcelona, Bruxelles, Mallorca și Veneția. Aceste orașe oferă o atmosferă unică, plină de farmec și istorie, perfectă pentru o escapadă de neuitat.

Unul dintre avantajele călătoriilor în luna martie este prețul accesibil al zborurilor către aceste destinații europene. Tarifele reduse, care pot ajunge până la 100 de euro pentru biletele de avion fără bagaj de cală, fac ca această perioadă să fie ideală pentru un city-break. Destinații precum Nisa sau Sardinia sunt populare în această perioadă, oferind o climă plăcută pentru explorarea orașelor și a peisajelor locale.

Italia, una dintre cele mai potrivite alegeri pentru vacanță

Italia rămâne mereu una dintre cele mai potrivite alegeri pentru călătorii, cu destinații ca Bari, unde biletele de avion pot fi găsite la prețuri începând de la 50 de euro de persoană. Deliciile culinare și peisajele spectaculoase din această țară sunt un adevărat magnet pentru turiști.

Pentru cei care își planifică vacanțele de vară, Sicilia și Malta sunt recomandările perfecte. Biletele de avion către aceste insule pot fi achiziționate la prețuri cuprinse între 120 și 140 de euro, iar opțiunile de cazare încep de la 130 de euro pe noapte pentru Sicilia și 70 de euro pentru Malta.

În plus, pentru cei care își doresc o experiență de vară de neuitat, Croația este o opțiune excelentă. Biletele de avion către această destinație pot fi găsite la prețuri începând de la 140 de euro, iar opțiunile de cazare sunt disponibile începând de la 150 de euro pe noapte.

Conform spuselor Emmăi Marinescu, un cunoscut blogger de călătorii, aceste destinații oferă o combinație perfectă între prețuri accesibile, experiențe captivante și peisaje încântătoare, făcând din martie și vară momente ideale pentru a descoperi frumusețea Europei. Așadar, pentru cei dornici să experimenteze aventura și să descopere noi locuri, aceste destinații sunt cu siguranță de luat în considerare în planurile de călătorie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net