Ce ingredient natural ar trebui să pui în mașina de spălat rufe pentru a reduce factura la curent?

Ultima actualizare:

Factura ta de energie electrică este din ce în ce mai mare și ai observat acest lucru. Nu mai căuta, mașina ta de spălat ar putea fi cauza. Pentru a reduce consumul de energie și astfel a economisi bani, există un sfat pe cât de simplu, pe atât de eficient, bazat pe un ingredient natural care se găsește în fiecare bucătărie.

Un ingredient din bucătărie pus în mașina de spălat îți economisește curent. Foto: Click.
Un ingredient din bucătărie pus în mașina de spălat îți economisește curent. Foto: Click.

Pentru a preveni explozia facturilor de energie electrică pur și simplu utilizați acest ingredient natural înainte de a spăla următoarea rufe.

Ingredientul de folosit în mașina de spălat rufe pentru a reduce facturile la energie

Nu îți poți controla facturile de energie electrică pentru că unul dintre electrocasnicele tale consumă multă energie, în acest caz mașina de spălat rufe. Ia în considerare mai mulți factori și anume: modelul mașinii de spălat, clasa sa energetică și frecvența de utilizare.

În plus, în timpul utilizării zilnice se formează un depozit de calcar în mașina dvs. de spălat. Într-adevăr, de îndată ce apa este încălzită, o parte din calcar se solidifică pentru a forma un depozit albicios în conductele mașinii dvs. de spălat, în acest caz vorbim de calcar. Acumularea acestuia din urmă ar putea afecta buna funcționare a aparatelor dumneavoastră de uz casnic. Astfel, o mașină de spălat cu calcar consumă mai multă energie, ceea ce are, fără îndoială, un impact asupra facturilor tale de energie electrică. De aici și necesitatea detartrajului înainte de a spăla rufe. Cum ? Datorită unui ingredient ale cărui beneficii nu mai trebuie prezentate: oțetul alb.

Bicarbonat de sodiu pentru detartrarea mașinii dvs. de spălat

Este un ingredient care nu are nevoie de prezentare. Într-adevăr, bicarbonatul de sodiu a devenit esențial în ochii tuturor și, mai ales, pentru iubitorii soluțiilor ecologice în ceea ce privește curățarea gospodăriei. Cunoscut pentru proprietățile sale de detartrare și dezinfectare, pulberea albă este unul dintre ingredientele preferate pentru detartrarea mașinii de spălat. Exact opusul produselor chimice care, în timp, ajung să deterioreze suprafața și componentele dispozitivului tău. Pentru detartrarea mașinii dvs. de spălat, puteți opta pentru formula duală de bicarbonat de sodiu și oțet alb, urmând următoarele instrucțiuni:

Turnați o cană de bicarbonat de sodiu în tamburul mașinii dvs. de spălat; Rulați un program la 90° timp de unul sau două minute, apoi opriți-l și așteptați o oră;

Porniți din nou aparatul, de data aceasta turnând un litru de oțet alb în rezervorul de balsam; Rulați un nou ciclu la 90° pentru a elimina toate reziduurile rămase;

Îndepărtați cel mai încăpățânat reziduu din colțurile mașinii folosind o cârpă din microfibră înmuiată în oțet alb; La final, clătiți și uscați cu o cârpă curată.

Oțetul alb pentru întreținerea mașinii de spălat

De asemenea, se recomandă întreținerea regulată a mașinii dumneavoastră de spălat și mai ales a tuturor celorlalte elemente care o alcătuiesc, în special filtrele. Această acțiune ar trebui efectuată, în mod ideal, la fiecare trei luni. Pentru asta, oțetul alb este cel mai bun aliat al tău. Pentru a face acest lucru, pur și simplu procedați în etape, după cum urmează:

1. Mai întâi opriți alimentarea cu apă;
2. Scoateți conducta care este conectată la aceeași intrare de apă;
3. Spălați filtrele cu o perie înmuiată în oțet alb;
4. În cele din urmă, puneți fiecare articol înapoi la locul său.

Îndepărtând în mod regulat depunerile și reziduurile încrustate, veți evita defecțiunile și scurgerile de care ar putea suferi mașina dvs. de spălat.

Prin detartrarea și întreținerea regulată a mașinii dvs. de spălat rufe, nu numai că îi prelungiți durata de viață, ci și faceți economii semnificative la facturile viitoare de energie electrică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net