Ce s-a ales de starul internațional care a oprit un mare vis al României! Cu ce se ocupă acum

Au trecut deja 29 de ani de la unul dintre cele mai importante meciuri pe care naționala de fotbal a României le-a jucat vreodată. La Cupa Mondială din 1994, țara noastră reușea cea mai bună performanță din istorie, ajungând în sferturi, unde a înfruntat Suedia. Din păcate, România a pierdut în urma unui meci dramatic, decis doar de loviturile de departajare.

Au trecut deja 29 de ani de la Cupa Mondială din 1994, la care țara noastră reușea cea mai bună performanță din istorie. Naționala României a reușit să ajungă în sferturi, unde a înfruntat Suedia. Din păcate, deși mulți la acea vreme deja credeau că vom avea o cale ușoară în semifinale, România a pierdut în urma unui meci dramatic, decis doar de loviturile de departajare.

Iar, potrivit celor de la digisport.ro, eroul suedezilor din acel meci a fost Tomas Brolin, care a deschis scorul împotriva „Tricolorilor”. Cu toate acestea, naționala noastră nu a renunțat, iar un gol înscris de Răducioiu a reușit să ducă meciul în prelungiri. Tot el a fost la doar câteva minute de a deveni eroul fotbalului românesc, după ce a reușit să înscrie și un al doilea gol.

Din păcate, o greșeală comisă de Prunea în minutul 115 le-a permis suedezilor să egaleze, prin Kennet Andersson. Astfel, meciul a ajuns la penalty-uri, iar după ce Dan Petrescu și Miodrag Belodedici au ratat, Suedia a mers mai departe, în semifinale.

Tomas Brolin este de nerecunoscut

Acum în vârstă de 53 de ani, Tomas Brolin este de nerecunoscut! El s-a retras din fotbal la doar 28 de ani, în 1998, iar acum are o afacere de succes. Suedezul vinde aspiratoare „minune”, iar afacerea sa îi asigură un trai comod.

În ce privește fotbaliștii români care au jucat atunci, Ilie Dumitrescu a vorbit, cu ceva timp în urmă, despre acest episod din istoria naționalei. „Şocul a fost extrem de mare, am avut jocul în buzunar şi le-am dat lor şansa asta. E unul din marile regrete ale carierei mele, că nu am jucat semifinala asta contra Braziliei, am fost la două minute distanţă”, a spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net