Ce ținută a purtat «doamna dirigintă», Carmen Iohannis, în prima zi de școală

Ultima actualizare:

Carmen Iohannis a revenit la școală cu mult entuziasm, pentru un nou an școlar, alături de elevi. Soția președintelui și-a făcut apariția la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, din Sibiu, într-o ținută elegantă și în același timp casual, care a atras toate privirile. Prima doamnă are un motiv în plus să fie emoționată la acest început de semestru.

carmen iohannis prima zi de scoala 3 1024x611 webp

Întrevederea cu bobocii a fost una emoționantă pentru Carmen Iohannis, căci anul școlar 2022 marchează un moment important pentru Prima Doamnă, deoarece va deveni diriginta unei noi generații de elevi. 

Citește și: De ce a absentat Carmen Iohannis de la Ziua Marinei? Președintele este foarte strict în această privință

"Totdeauna e emoționant. E o zi remarcabilă astăzi pentru noi toți, copii, elevi, profesori, părinți și o zi în care ne punem multe speranțe. Ne dorim să ne fie bine tot anul și sperăm să avem rezultate foarte bune.", a declarat Carmen Iohannis, potrivit Libertatea

Nu rata nici: Nu se alătură primelor doamne! Carmen Iohannis, criticată dur pentru ultima apariție

Carmen Iohannis este profesoară de limba engleză, dar de anul acesta va îndeplini și rolul de «doamnă dirigintă» pentru o grupă de boboci. Copiii au fost extrem de surprinși și în același timp entuziasmați când și-au dat seama că cea care-i va călăuzi pentru următorii patru ani este chiar Prima Doamnă a României. 

Află și: Carmen Iohannis, ținta glumelor pe seama ținutei, după dineul NATO! Ce poreclă a primit!

Carmen Iohannis a abordat o ținută elegantă pentru evenimentul de deschidere a anului școlar, de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, compusă dintr-o rochie neagră, tip office, de lungime medie, ce-i accentua silueta zveltă. Rochia a fost accesorizată cu o pereche de sandale bej și un colier discret cu o cruciuliță. 

Mesajul Primei Doamne către elevi

Prima Doamnă a făcut și poze de grup alături de elevii cărora le va fi dirigintă și a declarat că abia așteaptă să-i cunoască mai bine pe adolescenți. 

,,Mai mare nerăbdare pentru mine să îi văd și să vedem cum o să ne înțelegem și cum o să colaborăm împreună, dar sper să fie foarte bine! Cu asta ne hrănim, asta ne ține bucuroși și cu multă speranță că viitorul nostru și al copiilor noștri va fi foarte bun. Dacă au respect față de școală și s-au simțit bine în mijlocul nostru și al școlii, înseamnă că vom progresa”, a mai spus Carmen Iohannis, potrivit sursei citate. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net