Cea mai ciudată cazare din lume! Multor români le-ar fi frică să doarmă aici chiar și o noapte

Ultima actualizare:

Vara se apropie cu pași repezi, prin urmare, a venit vremea să ne gândim serios la ce destinații de vacanță vom alege pentru sezonul cald. Poate că foarte mulți dintre noi vom alege o destinație pe care o frecventăm de ani de zile. Sau poate că vrem să ne încadrăm în buget, așa că vom căuta cele mai bune oferte, potrivite pentru buzunarul și bugetul nostru. Ei bine, noi vă vom propune o destinație ieftină ce cu siguranță vă va oferi o experiență inedită: dormitul în butoaie.

Letonia propune un mod de cazare complet inedit. / foto: melnsils.lv
Letonia propune un mod de cazare complet inedit. / foto: melnsils.lv

Odată cu venirea verii, vine și sezonul de vacanță pentru români, iar opțiunile sunt nenumărate. De la bine-cunoscutul și îndrăgitul litoral românesc, la destinațiile din afară, obișnuite pentru cei din țara noastră, cum ar fi diferitele locații din Bulgaria, Grecia și Turcia. Un lucru este clar, avem de unde alege! Însă, ce ați spune dacă în acest an ați merge într-un loc în care puteți experimenta un loc de cazare neobișnuit ce vă poate oferi o experiență de neuitat?!

Ei bine, această propunere de vacanță se regăsește în Letonia. În mică țară baltică se află site-ul de camping Melnsils, cu o priveliște incredibilă asupra Mării Baltice. Ce face această locație atât de deosebită? Cazarea se face în butoaie de lemn! Și nu, nu toate au curent electric!

Doar câteva butoaie au curent electric

Butoaiele sunt construite din lemn de brad și amplasate direct pe plajă, oferind o vedere superbă asupra mării. De asemenea, în Melnsils există și alte opțiuni de cazare, fiecare fiind reprezentată de un element emblematic pentru Letonia, cum ar fi tranșee, sau chiar bărci, locuri unde sunt amenajate camere. Dacă doriți o experiență direct în mijlocul naturii, există și un loc unde puteți să vă amplasați cortul și să dormiți sub stele.  

Prețul pentru o noapte de cazare în butoaie este cuprins între 40 și 75 de euro. Acestea sunt îndeajuns de spațioase pentru a merge alături de întreaga familie într-o vacanță de neuitat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
geto daci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net