Cerințele unei videochatiste atunci când își căuta un apartament în chirie

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Click! îți prezintă încă o întâmplare de pomină din seria «Chiriași de coșmar», relatată chiar de directorul general și fondatorul al unei agenții imobiliare. Situația pe care a întâlnit-o recent sfidează regulile bunului-simț și, în același timp, este demnă de o scenă de comedie, așa cum se obișnuiește în România zilelor noastre.

image

«Zi caldă de august, nu aveam programări la agenție în prima parte a zilei. Sună telefonul și o voce pițigăiată și foarte ‘demanding’ ne solicită un studio spre chirie. Ok…clientul nostru, stăpânul nostru, rezervăm o vizionare la câteva apartamente în zona de nord a Capitalei pentru domnișoara Oana (nu e numele ei real).

Interesant și: Înşelaţi de dezvoltatorul imobiliar: au plătit apartamentele şi au rămas cu ochii-n soare

Cu o întârziere de 40 de minute apare la adresă, la întâlnirea cu agentul, care era pe punctul de a își pierde răbdarea. Coboară dintr-un taxi Logan o făptură la 1.50m, decolorată la păr, buze "lucrate” (nu se știe exact dacă la salon sau la domiciliu într-o dispută domestică) și îmbrăcată cu o rochie minusculă albă.»

Citește și: Poveste halucinantă cu chiriași de coșmar! „Lenjerie intimă aruncată, urme de pumni...”

Care era de fapt scopul închirierii: «A pus doar două întrebări»

«"Clientul nostru, stăpânul nostru”… Oana începe din start să se plângă de lipsa aerului condiționat din taxi și pare că ne confundă cu ANPC. Apartamentul pe care urmează să îl vizioneze are vedere la piscină, e la parter, are gradină, e modern, preț de 400€ pe lună.

Livius Ionescu
Livius Ionescu

Abia intrase în portofoliu și nu aveam cheile de la imobil așa că la vizionare au venit și proprietarii (niște tineri corporatiști foarte mișto). Intram în apartament (Oana era tot nemulțumită de Ac-ul din taxi) și o invitam să intre în toate camerele și să pună orice întrebare că doar asta e scopul vizionării. A pus doar două:

Nu rata nici: Ce se întâmplă în imobiliare, după creșterea exagerată a prețurilor? „Cantitatea tranzacțională scade”

1. Se pot schimba draperiile să nu se vadă nimic în casă?

2. Se poate schimba salteaua? (Asta după ce s-a lungit cât era ea de scundă pe pat de față cu proprietarii și a încercat diverse poziții mai mult sau mai puțin anatomice)

Am ales calea diplomației și a rămas că ne auzim (motivând că nu mai avem momentan cum să facem alte vizionari). Ne-a rugat sa îi chemăm un taxi și am așteptat să îi ajună cursa, timp în care, foarte dezinvoltă ne spune: ‘să zicem că aș face videochat, e ok aici, dacă schimbă draperiile, n-am probleme nu?”. Am înghițit în sec și am asigurat-o ca meseria ei e safe with us. Când a ajuns taxiul a constatat că nici Loganul asta nu avea AC.», a declarat pentru Click! Livius Ionescu, director de agenție imobiliară

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net