De ce trebuie să pui un bol cu bicarbonat de sodiu sub pat. Gospodinele adevărate mereu apelează la acest truc de un real ajutor

Deja nu mai este un secret pentru niciunul dintre noi că bicarbonatul are o mulțime de întrebuințări și în afara bucătăriei. Ei bine, deși poate fi extrem de eficient, există un truc ingenios pe care nu foarte mulți români îl cunosc! Se pare că tot ce ne trebuie pentru un somn perfect este puțin bicarbonat!

Un bol de bicarbonat sub pat ne poate scăpa de o mare problemă
Un bol de bicarbonat sub pat ne poate scăpa de o mare problemă

 Indiferent dacă pregătim o prăjitură delicioasă, sau vrem să scăpăm de mucegaiul care și-a făcut apariția în baie, cu siguranță vom apela la bicarbonatul de sodiu! Acest ingredient banal este extrem de util, iar proprietățile sale îl fac un aliat de nădejde al gospodinelor din țara noastră, indiferent de ce problemă au!

Cu toate acestea, se pare că bicarbonatul încă mai are câteva secrete întrebuințări. Iar cei mai ingenioși români au reușit să își dea seama cum pot folosi acest ingredient pentru a avea un somn mai odihnitor ca oricând!

De ce pun românii bicarbonat sub pat

Mai precis, se pare că un simplu bol de bicarbonat pus sub patul nostru ne-ar putea scăpa de o mare problemă, iar somnul nostru va fi mai odihnitor ca oricând! Totul are legătură cu o proprietate foarte utilă a acestui ingredient atât de versatil: el poate absoarbe foarte eficient umezeala din cameră!

Ei bine, datorită acestei proprietăți, dacă punem un recipient cu bicarbonat în locurile cele mai importante din casă, inclusiv sub pat, riscul apariției mucegaiului va fi mult mai redus! Iar noi nu doar că vom evita efortul și cheltuiala provocate de mucegai, dar vom fi mai sănătoși și vom dormi mult mai bine, datorită calității perfecte a aerului din cameră!

Desigur, chiar și în situațiile în care deja ne confruntăm cu mucegai în casă, tot putem apela la bicarbonat, pentru a scăpa de el!

Tot ce trebuie să facem este să dizolvăm aproximativ o lingură de bicarbonat într-un pahar cu apă și să amestecăm bine. Apoi, trebuie să înmuiem un burete în acest amestec, după care putem începe să ștergem bine zonele afectate de mucegai!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net