De ce trebuie să pui un șervețel umed în mașina de spălat atunci când speli haine. Te va scăpa de o mare problemă

Ultima actualizare:

În timp ce mașinile de spălat moderne fac cea mai mare parte a sarcinii, putem îmbunătăți semnificativ rezultatul spălării și putem economisi mult timp cu un singur truc simplu.

Un șervețel umed pus în mașina de spălat te poate ajuta să scapi de scamele de pe haine. Foto: Click
Un șervețel umed pus în mașina de spălat te poate ajuta să scapi de scamele de pe haine. Foto: Click

Această metodă va fi cu siguranță utilă dacă aveți animale de companie sau dețineți multe haine închise la culoare. Pune doar un șervețel umed în mașina ta de spălat înainte de a-ți îndesa hainele înăuntru și vei vedea ce se va întâmpla.

Îndepărtează scamele și părul de pe haine

Șervețelele umede ajută la îndepărtarea scamelor și a părului de pe haine. Acţionează ca un absorbant care curăţă bucăţi mici de ţesătură, blană şi păr. Toate aceste particule ajung pe șervețele umede și, ca urmare, hainele arată mult mai curate și nu trebuie să adunați singuri toate aceste resturi de pe haine, scriu cei de la Brightside.me

Nu mai mult de trei șervețele 

Nu puneți mai mult de 3 șervețele umede în mașina de spălat. Când tamburul începe să se rotească, șervețelele se vor amesteca cu hainele și vor colecta părul și blana. Ar trebui să folosiți șervețele umede noi pentru fiecare spălare, pentru a putea vedea rezultatele satisfăcătoare.

Asigurați-vă că șervețelele sunt suficient de puternice

Șervețelele umede trebuie să fie suficient de puternice pentru a nu se distruge în interiorul mașinii. Încercați să le rupeți în fâșii. Dacă cu greu poți face acest lucru, șervețele umede pe care le-ai ales să le utilizezi în acest scop sunt perfecte.

Nu folosiți hârtie sau material textil

Nu încercați să înlocuiți șervețele umede cu hârtie sau material textil. Cele din hârtie nu sunt suficient de ferme, așa că veți sfârși prin a curăța bucăți mici de hârtie de pe haine. De asemenea, șervețelele din țesături nu avea efectul dorit. Dacă nu doriți ca hainele să absoarbă parfumul șervețelelor umede, alegeți un produs antibacterian sau fără parfum. Puteți adăuga și niște balsam pentru rufe pentru a scăpa de miros.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
Raceala la pisici pisica cu labuta pe fata 768x512 webp
pyramids 2159286 1280 jpg
urs oreo furat dulciuri jpg
aeronava animawings jpeg
pestera vantului jpg
supermarket 949913 1280 jpg
adolescent supravietuire alunecare 120m jpg
MAE
image
actualitate.net
image
actualitate.net